Cart66 Cloud WordPress Plugin Review

Cart66 Cloud er den nyeste udgave af det meget elskede Cart66 E-Commerce Plugin, der bruges af mange WordPress-butikker (endda Cart66 selv). Det er genfødt lettere, sikrere og hurtigere end nogensinde før. Hvordan? Læs videre for at finde ud af det!


En lettere e-handelsløsning

Først og fremmest – Cart66 Cloud er let og perfekt til mange typer online WordPress-butikker. Du kan sælge faktiske produkter med forsendelsesmuligheder, tilbyde medlemskab og abonnementer med tilbagevendende fakturering eller sælge digitale produkter, der er tilgængelige til øjeblikkelig download efter køb. Cart66 Cloud gør det hele uden en enkelt opgradering eller udvidelse.

Kom godt i gang

Der er tre trin, som jeg tror, ​​at enhver af os (nybegynder til proffs) kan håndtere. Først skal du oprette dit WordPress-websted med et tema. Ethvert tema. Brug det, du allerede har, eller få noget nyt. Da Cart66 Cloud inkluderer alle funktionerne til dine produkter, behøver ikke din WordPress-tema være det. Installer nu Cart66 Cloud. Til sidst skal du tilføje dine produkter ved hjælp af deres fantastiske interface. Det er det. Let højre?

Tilføjelse af produkter

Som nævnt før, blev Cart66 Cloud bygget til at håndtere næsten alt, hvad der er e-handelsmæssigt. Du kan sælge abonnement på online magasiner, månedens frugtklubber, håndlavede lys, t-shirts, brugte biler, webdesigntjenester, webstedskabeloner, Photoshop-handlinger – hvad som helst. Brug bare de muligheder, der stilles til rådighed for dig, når du tilføjer dine produkter.

cart66 tilføjelse af produkter

Bare for at give dig en idé, dette er nogle af de tilgængelige produktinformationmuligheder, når du bygger din lager: produktnavn, SKU, pris, abonnement og medlemskabsmuligheder, rabat, forsendelsesvægt, tilpasset kvitteringsmeddelelse, produktvariationer (dvs. for størrelser , farver, garantier osv.), digitale filer eller bundter til download (50 GB lagerplads er inkluderet i Cart66 Cloud), downloadgrænser for digital fil og mere. Og ud over hvad du kan tilføje til selve produkterne, har Cart66 Cloud en indbygget funktion, hvor du kan konfigurere brugerdefinerede advarsler for at minde kunderne om at forny, ombestille eller opgradere et produkt eller en service.

Ekstra funktioner

Cart66 Cloud giver dig mulighed for at gøre så meget mere for at observere og administrere din online butik. En stor funktion er den levende indkøbskurv. Du kan se, hvem der er på dit websted, og hvad de har føjet til deres indkøbsvogn. Dette er en fantastisk måde at se, om folk, der lander på dit websted, følger med for at købe, så du kan foretage justeringer på dine produktsider for at gøre dem mere lokkende.

En anden sjov funktion er siden om abonnement / medlemskab. Herfra kan du få et hurtigt glimt af dine abonnenter. Ved hjælp af statuskoder kan du se, hvilke niveauer af medlemskab der er mest populære, samt hvem der skal til fornyelse (eller forfald). Men dette skummer bare overfladen – du kan lære meget mere om Cart66 Cloud på deres funktionsside.

En sikker e-handelshaven

lock-ikon-85Når du har at gøre med folks personlige oplysninger og faktureringsoplysninger, skal du sørge for, at dit websted er sikkert, især din kasseside. Men der er kun så meget, du kan gøre (som at bruge iFrames eller en hostet checkout), og der er masser af smuthuller, som en hacker kan drage fordel af. Cart66 Cloud introducerer en helt ny måde at beskytte kunderne på. Så sikkert at Cart66 endda skrev et blogindlæg om, hvordan deres sikkerhed overstiger de mest almindelige betalingsportaler til e-handel.

Sådan fungerer Cart66 Cloud Security

Den nedfældede forklaring er, at mens dine produktsider er vært på dit websted, er den faktiske kasseside hostet på Cart66 Cloud, som er stærkt beskyttet og PCI-kompatibel. Det er også her, der lagres andre følsomme data som dine digitale produktoverførsler, gemte klientkreditkortnumre, kundekøbshistorier og medlemskabskonfigurationer. Desuden kan du tilpasse din sikre kasseside på skyen for en problemfri shoppingoplevelse.

Rastende hurtige e-handelsfunktioner

Hvad godt er en brugervenlig og sikker e-handel plugin, hvis det tager dine kunder timer at tjekke. Ingen bekymringer – Cart66 Cloud er hurtig. Det hostes på skyen, hvilket betyder, at når klienter tjekker, de ledes til en hurtig server, uanset hvornår eller hvor de vil foretage et køb. En anden bonus er, at dit websted overhovedet ikke nedsættes ved kassen, da du ikke behøver at være vært for det på dine servere.

Prøv Cart66 Cloud i dag

Cart66 Cloud fås som et årligt abonnement på kun $ 95. Dette inkluderer stor support og en utrolig 30 dages pengene-tilbage-garanti (men du vil sandsynligvis blive tilsluttet, så snart du prøver det). Medlemskab inkluderer alle disse fantastiske funktioner:

 • Support til 50 betalingsportaler
 • Gentagne faktureringsmuligheder
 • Medlemskab & abonnementer
 • Support til 7500 abonnenter
 • Kundekonti
 • Kundens købshistorik
 • Opfølgende e-mails
 • PCI-overholdelse
 • Sikkerhed
 • Gravity Forms integration
 • MailChimp integration
 • Konstant kontaktintegration
 • Zendesk integration
 • idevAffiliate integration
 • Amazon S3 integration
 • Fantastisk støtte

Eller se denne video Cart66 sammensat om den nye Cart66 Cloud:

Hvis du stadig tøver med at hoppe hovedet først ind i Cart66, har de en lite version af plugin tilgængeligt i WordPress Plugin-arkivet, som du altid kan teste ud. Bare husk, at det er en lite version og ikke inkluderer de fleste af de fantastiske funktioner, der er nævnt ovenfor.

Prøv Cart66 Lite →

Vi synes Cart66 Cloud er ret fantastisk. Fortæl os det i kommentarerne, hvis du har prøvet Cart66 Cloud, hvis du overvejer at tage det til en testkørsel, eller hvis du har noget andet at tilføje til anmeldelsen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map