Booknetic: WordPress-aftaler og reservation i en kasse

Booknetic: WordPress-aftaler og reservation i en kasse

Tilføjelse af et robust reservationssystem til dit WordPress-sted er vanskelig for både begyndere og professionelle. Hvis du skulle kode et reservationssystem fra bunden af, vil det sandsynligvis tage måneder, hvis ikke år. Og det ville være en øvelse i nytteløshed, især når hjulet allerede er opfundet, og der findes fantastiske plugins som Booknetic.


Booknetic er en fantastisk aftale og booking plugin til WordPress-websteder. Det er den perfekte løsning til virksomheder som hoteller, fitnesscentre, saloner, kurbade, advokatfirmaer, værksteder og enhver anden servicebaseret virksomhed. Plugin giver dine kunder mulighed for at booke aftaler og betale let.

Bag scenen, Booknetic leveres med et intuitivt instrumentbræt, der gør det nemt at administrere dine bookinger. Du kan nemt oprette tjenester, tilføje medarbejdere, vælge flere placeringer, tilføje betalingsportaler og gøre så meget mere. Det er med andre ord det ideelle WordPress-booking-plugin for begynderen, der ikke koder.

Og i dagens gennemgangspost ser vi nærmere på, hvad der får Booknetic til at krydse af. Vi berører de tilgængelige funktioner og testdrev plugin, så du ved, hvad du kan forvente. Hvis det lyder godt, lad os dykke ind med det samme.

Hvad er Booknetic?

booknetic wordpress plugin

Så hvad er Booknetic, og hvor kom det fra? Kort sagt er Booknetic et slankt, men kraftigt booking-plugin til WordPress-websteder. Det er hjernebarn fra veteranudviklere FS-kode (sammen med deres populære FS-plakat automatisk udstationering af plugin).

Plugin blev frigivet den 2. oktober 2019, hvilket betyder, at det er relativt nyt i skrivende stund. Det betyder, at der er meget plads til forbedringer og bedre funktioner i fremtiden. Booknetic er stadig et af de nemmeste planlægningsplugins, du nogensinde vil bruge på dit reservationswebsted.

I betragtning af at vi har gennemgået mange andre WordPress-booking-plugins tidligere, leveres Booknetic ikke med funktionsopblussen i modsætning til nogle af sine konkurrenter. Dette betyder, at du får et brugervenligt booking-plugin, der også er superhurtigt.

Booknetic er et premium-plugin, hvilket betyder, at du ikke kan hente det på WordPress.org i øjeblikket. Hvis de frigiver en gratis version i fremtiden, opdaterer jeg indlægget i overensstemmelse hermed. Hvis du gerne vil teste farvandet, tilbyder de dig en fantastisk Booknetic demo på det officielle websted.

Nu hvor vi ved, hvad vi arbejder med, lad os finde ud af, hvad Booknetic har at tilbyde med hensyn til funktioner.

Booknetiske funktioner

bognetiske funktioner

Booknetic WordPress-pluginet leveres med en tilstrækkelig liste over værktøjer til at få et dejligt reservationssystem i gang hurtigt. Når du installerer Booknetic, vil du blive behandlet med en fantastisk pakke med funktioner, herunder, men ikke begrænset til:

 • Et mobilt klar og lydhørt design, der betyder, at dit reservationswebsted ser godt ud på flere enheder
 • Begyndervenlig – Booknetic er utroligt let at konfigurere og tilpasse til enhver virksomhed
 • En træk-og-slip-formularbygger, der giver dig mulighed for at tilføje ekstra felter til standard reservationsformularen
 • Detaljerede rapporter med handlingsdata, der hjælper dig med at holde dig på toppen af ​​forretningen
 • Tilpasselige e-mail- og SMS-meddelelser til dine kunder og personale
 • Support til PayPal-, stripe- og WooCommerce-betalinger
 • Detaljeret dokumentation og god personlig support
 • Strømlinet bookingside, der reducerer afvisningsprocenten
 • Fuldt automatiseret – Indstil én gang, og spar timer
 • Tilføj ubegrænset personale
 • Flere valutaindstillinger
 • Tilføj ubegrænsede tjenester
 • Ubegrænsede kategorier
 • Fantastisk UI allround
 • Et cetera

Test af demo er den eneste måde at få en god følelse af, hvad man kan forvente. Men du kender mig; Jeg installerede den fulde version, så jeg kan teste alle detaljer til den sidste pixel. Jeg kan ikke hjælpe det ��

Her er hvad jeg fandt.

Sådan installeres Booknetic WordPress Plugin

booknetic wordpress-tidsplan for aftaleplanlægning

Husk, Booknetic er et premium-plugin. Den fulde version er tilgængelig på Envato til en engangspris på $ 79 bucks. Det er den Fast licens, der dækker et WordPress-sted. Udviklerne tilbyder en Udvidet licens til $ 349 for fem WordPress-websteder. Gå efter den plan, der fungerer til din virksomhed.

Booknetic er i øjeblikket på Envato og blev vist på CodeCanyon. Hver plan dækker seks måneders dedikeret support og levetidsopdateringer. Efter at have købt Booknetic, kan du downloade en ZIP-mappe fra Envato med de relevante filer og licens. Ekstraher mappen til din computer, og find Booknetic ZIP-filen.

Log derefter på dit WordPress admin-område og naviger til Plugins> Tilføj nyt, som vist nedenfor.

hvordan man installerer nyt wordpress plugin

Klik derefter på Upload plugin Vælg Booknetic ZIP-fil på din computer, og tryk på Installer nu, som vi fremhæver i følgende screengrab.

upload af booknetic

Aktivér plugin:

hvordan man aktiverer det booknetiske plugin

Efter aktivering skal du klikke på Booknetic element i din WordPress admin menu:

booknetic booking plugin wordpress menupunkt

Indtast din købskode på det næste skærmbillede, vælg, hvordan du hørte om Booknetic (tip: Fra WPExplorer-blog), indtast din e-mail, og tryk på Installere , som vi detaljerer nedenfor.

bognetisk købskode

Så snart licensen er valideret, vil du blive omdirigeret til det pæne Booknetic-instrumentbræt vist nedenfor.

booknetisk instrumentbræt

Men som du kan se, har vi intet der sker endnu. Lad os tilføje nogle tjenester, personale, placeringer og generelt teste, hvad Booknetic kan gøre.

Sådan konfigureres Booknetic

Hvis du er nået så langt, har du ikke tid til at spilde. Lad os starte med at tilføje din virksomheds placering, medarbejdere og nogle tjenester.

Tilføjelse af forretningssted (er)

Naviger til Placeringer, som vist på følgende billede.

Klik derefter på Tilføj placering knap:

Indtast dine placeringsoplysninger på pop-up-vinduet, der vises, og klik på Tilføj placering som vist nedenfor.

Til vores eksempel på gymnastikselskab tilføjede jeg to lokationer: New York og Atlanta ��

placeringer i booknetic

Nu hvor vi har vores forretningssteder i systemet, lad os tilføje nogle medarbejdere.

Tilføjelse af medarbejdere

Klik på Personale fanen, som vist nedenfor.

tilføjelse af medarbejdere i booknetic

Klik derefter på Tilføj personale knap:

Indtast dine medarbejderoplysninger, og tryk på Tilføj personale knap.

Glem ikke at indstille tidsplaner for dit personale i pop op-vinduet ovenfor. Jeg gik videre og tilføjede to undervisere til vores motionscenter.

Indtil videre, så godt, alt ser godt ud. Jeg har mine lokationer og personale komplet med tidsplaner, særlige dage og ferier. Lad os nu tilføje nogle tjenester.

Tilføjelse af tjenester

Klik på Services fanen, som vist nedenfor.

tilføjelse af booknetiske tjenester

Booknetic giver dig mulighed for at oprette kategorier til dine tjenester. Under hver kategori kan du tilføje underkategorier og tjenester efter dine behov. Når det er sagt, skal du ramme plus (+) -ikonet ved siden af Kategorier som vi fremhæver nedenfor.

instrumentpanel for booknetiske tjenester

Indtast derefter dit kategorinavn, og klik på krydsikonet:

Klik derefter på ikonet plus (+) under din nyoprettede kategori:

tilføje en service i booknetic booking plugin

Dette bringer en lille boks op, der giver dig mulighed for at tilføje en kategori eller tjeneste, som vist nedenfor.

Da jeg ikke har brug for en anden kategori, gik jeg videre og ramte Service , der åbner en boks, så du kan tilføje flere detaljer:

Alt er ligetil. Du kan nemt tilføje servicenavn, pris, indbetaling, personale, tidsplan og ekstramateriale.

For vores eksempel oprettede jeg en kategori, der hedder Gym-tjenester, og under kategorien tilføjede jeg to tjenester, dvs.., En-til-en-træning og Gruppetræning. Nu ser min serviceskærm sådan ud:

Ser godt ud. Højre?

Før noget andet er det vigtigt at konfigurere din betalingsgateway, så du kan debitere dine klienter. Booknetic understøtter PayPal, Stripe og Local (on-site) betalinger. Med andre ord har du alle de værktøjer, du har brug for til at indsamle betalinger.

Konfiguration af betalingsgateways

Det er let at konfigurere Booknetic til at acceptere betalinger. Naviger til Indstillinger fanen, som vist nedenfor.

Klik derefter på Betalingsindstillinger fane:

På den næste skærm kan du nemt konfigurere dine betalingsindstillinger.

Hvis du bruger PayPal, skal du gøre det oprette en app først. Det samme gælder, hvis du bruger Stribe. Uanset hvad, er det utroligt nemt at oprette en betalingsapp i PayPal eller Stripe – du koder ikke noget; bare indtast dine forretningsoplysninger, så vil betalingsprocessorer gøre alt for dig.

Ændring af formens udseende

Bognetisk udseende

Booknetic har også indbyggede farveindstillinger til dine formularer. Vælg mellem 7 indbyggede farveskemaer for hurtigt at ændre, hvordan dine formularer ser ud.

Booknetic brugerdefineret udseende

Eller brug den tilpassede mulighed for at vælge farver, der matcher dit branding.

Nu har vi tjenester, personale, lokationer, betalingsgateways og. Hvis besøgende imidlertid kommer til dit websted, ser de ikke din reservationsformular. Til dette skal vi tilføje Booknetic til en side ved hjælp af en kortkode.

Viser booknetiske bookinger

Nu hvor vi kan acceptere betalinger (jeg håber bestemt, at du regnede ud, at det at oprette apps i PayPal og Stripe er enkle ting) lad os vise vores reservationsformular, så vi kan begynde at acceptere aftaler og betalinger. Naviger til Sider> Tilføj nyt, som vist nedenfor.

tilføjelse af en ny wordpress-side

Jeg har allerede Gutenberg – WordPress-editoren for den nye tidsalder. Forresten bruger jeg også Twenty Sixteen tema på min testside. Navngiv derefter din side i overensstemmelse hermed. Jeg bruger Book gym-tjenester til mit eksempel. Gå videre og klik på plus (+) ikonet i Gutenberg for at tilføje Booknetic-kortkoden, som vi detaljerer nedenfor.

tilføje booknetic shortcode

Efter dette skal du konfigurere dine sideattributter (fuld bredde er bedst) og Offentliggøre din side.

Hvis jeg ser siden i front-end, vil jeg se dette:

Ikke dårligt. Jeg har to placeringsfane. Hvis jeg klikker på en af ​​placeringerne, siger jeg er i New York, vil jeg starte bookingprocessen. Booknetic vil sparke ind og guide mig gennem resten af ​​processen. Jeg vil vælge min placering, den medarbejder, jeg kan lide (måske Jane Doe ��), planlægge og foretage betaling.

Her er en kort video, der illustrerer Booknetic bookingprocessen:

Andre funktioner

Her nu dækker vi de andre funktioner i Booknetic. Fra ovenstående instruktioner kan du oprette et fuldt udbygget reservationssystem. I det følgende afsnit dækker vi de andre funktioner, der hjælper dig med at holde dig oppe på tingene.

Kalender

Kalenderskærmen giver dig mulighed for at se dine daglige aftaler. Gå til for at se kalenderen Booknetic> Kalender:

Betalinger

Betalingsskærmen giver dig mulighed for at se og redigere betalinger fra dine brugere. Gå til for at se dine betalinger Booknetic> Betalinger, som vist nedenfor.

booknetic wordpress plugin

kunder

Gå til for at se en liste over alle dine kunder Booknetic> Kunder, som vist nedenfor.

Hvad er det næste? Kuponer!

Tilføjelse af kuponer

Sig, at du vil tilbyde rabatter til dine nye kunder, fordi hvem elsker ikke en god handel? Hvis det er din plan, tilbyder Booknetic dig bare muligheden. Gå til Booknetic> Kuponer, som vist nedenfor.

Jeg håber, at du lærer noget her i dag.

Komme videre…

Lad mig se. Er der andet? Yeah sikkert. SMS og e-mail-meddelelser. Det er let at konfigurere begge indstillinger, jeg vil lade dig prøve og fortælle os, hvad du finder ud af. Alligevel skal du få konfigurationsindstillinger fra din SMS- og e-mail-udbyder.

Vigtig: Du skal få SMS- og e-mail-indstillinger fra din specifikke udbyder. Hvis du ikke ved hvordan, kan vi med glæde hjælpe. Gratis ��

Gå til enten for at konfigurere underretninger SMS-underretninger eller E-mail-meddelelser. Du kan oprette tilpassede SMS- og e-mail-meddelelser, hvilket er fantastisk:

Tilpassede formularer

Booknetic tilpassede formularer

Vil du oprette din egen form? Du kan! I sektionen Brugerdefinerede formularer kan du bruge de tilgængelige felter til at designe din egen generelle eller servicespecifikke form.

Booknetic tilpassede formfelter

Vælg mellem felter til etiketter, indgange, knapper osv. Og der er også muligheder inden for hver for påkrævede felter, pladsholdertekst, flere valg (til afkrydsningsfelter og radioknapper) og mere.

Din tur…

Hvis du leder efter et WordPress-booking-plugin, støtter jeg Booknetic fuldt ud. De har funktionerne, supporten og prisen er også stor.

Hvad er dine synspunkter? Fortæl os det i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map