Betalte medlemsabonnementer Pro-gennemgang

Betalte medlemsabonnementer Pro-gennemgang

Hvis du søger at oprette et WordPress-medlemskabswebsted, er du heldig. I dag skal vi se på de magtfulde funktioner i Betalte medlemsabonnementer Pro.


Oprettelse af et rentabelt websted for WordPress-medlemskab er ingen let opgave, især ikke som en begynder. Du har brug for en solid plan og et stærkt system til at registrere medlemmer og styre hvert medlemskab. Uden en vidunderlig plugin (f.eks. Betalte medlemsabonnementer) vil du have svært ved at oprette og administrere dit medlemswebsted.

I dagens gennemgang fremhæver vi de funktioner, der gør betalte medlemsabonnementer til et af de bedste WordPress-medlemskabsprogramme på internettet. Nyd til slutningen og gå ikke uden at dele dine tanker i kommentarerne.

Hvad er betalte medlemsabonnementer?

betalte medlemsabonnementer

Betalte medlemsabonnementer er et flot WordPress-plugin af Cozmoslabs der hjælper dig med at oprette et medlemskabswebsted uden at svække sved. Plugin er pakket til randen med alle de funktioner, du har brug for for at oprette et magtfuldt medlemskabswebsted.

Men selv med en million og en funktion er betalte medlemsabonnementer intuitive og ret nemme at bruge. Enhver (og jeg mener NOGEN) der kan bruge en webbrowser kan let konfigurere plugin til at oprette et websted for medlemskab på ingen tid overhovedet.

Core plugin er gratis, men du har to premium-pakker, dvs.., hobbyist og Pro der tilbyder dig endnu mere funktionalitet. Til denne gennemgang bruger vi abonnement på betalte medlemmer Pro.

Funktioner for betalte medlemsabonnementer

betalte medlemsabonnementsfunktioner

Det er en seriøs forretning at køre et medlemskabswebsted, hvilket betyder, at du har brug for et stærkt plugin, der leveres med alle de funktioner, du har brug for. Betalte medlemsabonnementer skuffer ikke. Plugin leveres med en dejlig pakke med funktioner. Her er en kort liste over, hvad du kan forvente.

Funktioner for betalte medlemsabonnementer

 • Betalte og gratis abonnementer – Ved hjælp af [pms-register] -koden kan du nemt tilføje registreringsformularer på enhver side eller post. Brugere kan derefter abonnere på nogen af ​​dine medlemsplaner – gratis eller betalt
 • Kontostyring – Brugere kan se og administrere deres konti let. Brug [pms-kontoen] til at oprette kontosiden
 • Begræns indhold – Du kan let begrænse indhold afhængigt af en abonnementsplan eller logget ind status. Oven i det kan du begræns WooCommerce-produkter eller hele din butik.
 • Nem login – Brug kortkoden [pms-login] til at oprette lette loginformularer til dine medlemmer
 • Medlemsledelse – Betalte medlemsabonnementer leveres med et fantastisk dashboard, der giver dig mulighed for at se og administrere dine medlemmer
 • Abonnementstyring – Brugere kan opgradere fra en eksisterende abonnementsplan
 • Gratis prøve- og tilmeldingsgebyrer – Nu kan du tilbyde dine medlemmer en gratis prøveperiode, der udløber efter en bestemt periode. Derefter kan du opkræve et tilmeldingsgebyr
 • Betalingsstyring – Betalte medlemsabonnementer giver dig mulighed for nemt at spore alle medlemsbetalinger, betalingsstatus og købte abonnementsplaner
 • E-mail skabeloner – Du kan nemt tilpasse de e-mails, der sendes til brugerne ved registrering, aktivering af abonnement, annullering eller udløb
 • Grundlæggende rapportering – Plugin giver dig mulighed for at se, hvordan dit medlemswebsted fungerer med hensyn til nye medlemmer og indtægter
 • Eksporter medlemsdata – Du kan nemt eksportere alle medlemsdata til en CSV-fil
 • Forhindre deling af konti – Du kan forhindre brugere i at logge ind på den samme konto fra flere steder
 • Flere integrationer – Du kan nemt integrere betalte medlemsabonnementer med Elementor, WooCommerce, bbPress og Profilbygger, hvilket betyder, at du kan supercharge dit medlemskabswebsted som en professionel
 • Opret medlemsrabatter – Du kan oprette medlemsrabatter pr. Produkt eller abonnementsplan
 • E-mail-påmindelser – Du kan konfigurere flere e-mail-påmindelser, der automatisk sendes til brugere på bestemte triggerhændelser
 • Betal hvad du vil – Denne tilføjelse giver dine medlemmer mulighed for at betale, hvad de vil abonnere
 • reCAPTCHA – Sikre dine formularer og forhindr grimme spam bot-registreringer
 • Integration med flere betalingsportaler inklusive PayPal Standard, PayPal Express og Stribe giver dig mulighed for at samle engangsbetingelser og tilbagevendende betalinger uden hikke
 • Indhold dryp – Du kan indstille indholdsplaner, der hjælper dig med at frigive indhold til brugere først efter at en bestemt periode er gået
 • Fakturaer – Du kan generere fakturaer til abonnementsplaner dynamisk
 • Flere abonnementer pr. Bruger – Brugere kan tilmelde sig mere end en abonnementsplan

Som du kan se, er plugin med betalte medlemsabonnementer fulde af de funktioner, du har brug for for at oprette et magtfuldt medlemswebsted uden at bryde banken. Lad os konfigurere plugin med funktionerne ude af vejen.

Sådan installeres plugin for betalte medlemsabonnementer

Når først du køb betalte medlemsabonnementer, vil du modtage en e-mail med dine kontooplysninger samt download-links til plugin. Alternativt kan du downloade plugin og addons fra din Cozmoslabs-konto.

betalte medlemsabonnementer købskvittering

Download plugin og tilføjelsesprogrammer til din computer, og lad os komme i gang. Gå til dit WordPress admin-dashboard Plugins> Tilføj nyt.

hvordan man tilføjer et nyt wordpress plugin

Klik derefter på Upload plugin vælg hovedplugin og tryk på Installer nu knappen, som vi fremhæver nedenfor.

uploade plugin for betalte medlemsabonnementer

Vent på installationen for at afslutte, og klik derefter på Aktivér plugin knap.

aktiver abonnement på betalte medlemmer

Dette omdirigerer dig til installationsguiden til betalte medlemsabonnementer vist nedenfor.

Installationsguiden hjælper dig med at konfigurere et par indstillinger. For eksempel kan du vælge at oprette medlemskabssider automatisk, logge på brugere automatisk efter registrering og forhindre kontodeling lige fra flagermus. Derudover kan du konfigurere dine betalingsportaler og valuta.

Du kan springe installationsguiden over

Eller du kan springe installationsguiden over og gå tilbage til dit WordPress admin-betjeningspanel, hvor du vil se det nye menupunkt for betalte medlemsabonnementer som vist nedenfor.

Klik på ovenstående menupunkt (dvs. abonnement på betalte medlemmer) for at starte følgende Grundlæggende oplysninger skærm. Denne skærm indeholder alle de oplysninger, du har brug for for at konfigurere abonnement på betalte medlemmer.

Bortset: På dette tidspunkt er du velkommen til at installere og aktivere dine tilføjelser. For at nyde dine tilføjelser skal du først aktivere din licens ved at navigere til Betalte medlemsabonnementer> Tilføjelser som vi fremhæver nedenfor.

Du kan finde serienummeret i dit Cozmoslabs-konto.  Kopiér-indsæt din licensnøgle, og klik på Gem ændringer knappen som vist ovenfor.

Konfigurering af betalte medlemsabonnementer

Når din licens er aktiv, er det tid til at tjekke de andre menupunkter til betalte medlemsabonnementer. Lad os finde ud af, hvad plugin har at tilbyde.

Abonnementsplaner

Betalte medlemsabonnementer giver dig mulighed for nemt at oprette abonnementsplaner. Naviger blot til Betalte medlemsabonnementer> Abonnementsplaner og klik på Tilføj ny knappen som vist nedenfor.

Tilføj de nødvendige detaljer, og tryk endelig på Gem abonnement som vi detaljeret nedenfor.

Når du har oprettet en abonnementsplan, kan du tilføje en opgradering eller nedgradering, som kommer godt med, hvis du gerne vil oprette en gratis prøveperiode. Se billedet nedenfor for at illustrere.

Gå hurtigt videre.

Medlemmer

For at se dine medlemmer og redigere medlemsabonnementer skal du blot navigere til Betalte medlemsabonnementer> Medlemmer som vist nedenfor.

Betalinger

Naviger til Betalte medlemsabonnementer> Betalinger for at se dine betalingsoplysninger, som vi fremhæver nedenfor.

WooCommerce-produktbegrænsning

Plugin med betalte medlemsabonnementer giver dig mulighed for at begrænse WooCommerce-produkter, hvilket er nyttigt, hvis du ønsker at oprette produkter, der kun er medlem. Denne funktion giver dig mulighed for at begrænse begge produkter visning og indkøb, hvilket giver dig masser af kontrol over din butik.

Men hvordan opnår du dette ved hjælp af plugin med betalte medlemsabonnementer? Til at begynde med skal du installere WooCommerce-plugin. For denne del af selvstudiet oprettede jeg en dummy WooCommerce-butik, tilføjede et par prøveprodukter og oprettede tre (3) abonnementsplaner, dvs. Guld, Sølv og Gratis, hvor de to sidste var nedgraderinger af Guldplanen.

Nu, hvis jeg navigerer til Betalte medlemsabonnementer> Abonnementsplaner, Jeg får følgende skærmbillede.

abonnement-planer

Dernæst udfyldte jeg vores test WooCommerce-butik med et par dummy-produkter. For at se alle produkter på din WooCommerce-butik skal du blot navigere til Produkter> Alle produkter i din WordPress admin-menu som vist nedenfor.

woocommerce-alle-produkter

Begrænsning af WooCommerce-produktvisning og -køb

For at begrænse ethvert produkt – siger fidget-spinner vist ovenfor – skal du blot klikke på Redigere link til det bestemte produkt, som vi fremhæver nedenfor.

begrænse-produkt-betalt-medlems-abonnementer

Når produkteditoren er indlæst, skal du rulle mod bunden, så ser du en Indholdsbegrænsning metakasse som vist nedenfor.

begrænse visning og køb af woocommerce-produkter

Som vi fremhæver på billedet ovenfor, kan du begrænse, hvilke medlemmer / abonnementsplaner der kan se og købe et givet produkt (i vores tilfælde fidget-spinner). Alt hvad du skal gøre er at markere Loggede brugere afkrydsningsfelt og ethvert andet passende afkrydsningsfelt (f.eks. Guldplan), og dit arbejde er udført.

Bemærk: Medmindre du definerer brugerdefinerede indstillinger, bruger plugin-betalte medlemsabonnementer standardbegrænsningsindstillingerne. Du kan tilpasse dine begrænsningsregler og meddelelser ved at navigere til Betalte medlemsabonnementer> Indstillinger> Indholdsbegrænsning som vi fremhæver nedenfor.

indstillinger for indholdsbegrænsning for abonnement på betalte medlemmer

Ovenstående skærmbillede giver dig masser af tilpasningsmuligheder til forskellige typer indholdsbegrænsning, herunder tilpasset besked, skabelon og omdirigering. Leg dig rundt med indstillingerne og se, hvad du kan komme på.

Medlemmer-rabatter

For at tilbyde dine kunder kun rabatter eller rabatkoder, der kun er medlem, når de tilmelder sig en konto, skal du først installere tilføjelsen Rabatkoder, som du kan finde på din Cozmoslabs-konto som vist nedenfor.

rabatkoder tilføjes

Når du har downloadet tilføjelsen, skal du installere og aktivere det på dit WordPress-websted som et normalt plugin, dvs. navigere til Plugins> Tilføj nyt> Upload plugin. Vælg derefter .zip-filen fra dit system, og tryk på Installer nu knappen som vist nedenfor.

installation af betalte medlemsabonnementer rabatkoder tilføjes

Efter ovennævnte proces skal du blot klikke på Aktivér plugin knappen for at få bolden til at rulle, som vi fremhæver nedenfor.

aktivering af tilføjelsen til rabatkoder

Når plugin er aktiveret, skal du blot navigere til Betalte medlemsabonnementer> Rabatkoder som vist nedenfor.

betalte medlemsabonnementer rabatkode menupunkt

Dette fører dig til Rabatkoder skærmen vist nedenfor.

Da vi ikke har nogen rabatkoder, så lad os oprette en, så du kan få et glimt af, hvad du kan forvente. Klik på Tilføj ny knappen, som vi detaljerer i snapshot nedenfor.

tilføje en ny rabatkode med plugin for det betalte medlemsabonnement

Rammer Tilføj ny -knappen fører dig til den brugervenlige Tilføj ny rabatkode editor, hvor du kan indtaste detaljer om den specifikke rabat. Du kan endda vælge de abonnementer, som rabatten skal anvendes til. Se billedet herunder for flere detaljer.

Udfyld den korte formular korrekt, og når den først er gjort, skal du blot trykke på Spar rabat knappen som vist på billedet ovenfor. Dine brugere kan bruge rabatkoden på deres konto, liste over formular for abonnementsplaner og på registreringsformularen.

Når vi taler om registreringsformularer, lad os tilføje en til din webside.

Tilmeldingsblanket

En registreringsformular giver brugerne mulighed for at registrere sig på dit websted. Betalte medlemsabonnementer gør det nemt at oprette en registreringsformular som A, B, C takket være [Pms-register] kortkode.

Naviger blot til Sider> Tilføj nyt som vi illustrerer nedenfor.

Dette fører dig til Tilføj ny side redaktør. Navngiv siden passende, f.eks. Tilmeld, skrive [Pms-register] kortkode ind i editoren, konfigurer eventuelt andre sideindstillinger, og tryk til sidst på Offentliggøre knap. Se billedet herunder for detaljer.

Og nedenfor er, hvordan registreringsformularen, vi netop har oprettet ovenfor, ser ud på vores testwebsted.

Ser det ikke dårligt ud, ikke? Leveres komplet med Rabatkode Mark. Og alt hvad du skulle gøre er at tilføje [Pms-register] kort kode og tryk på Offentliggøre knap.

Rapporter

Rapporteringsskærmen vist nedenfor giver dig et fugleperspektiv af, hvordan dit medlemsskab fungerer. Du kan få adgang til siden ved at navigere til Betalte medlemsabonnementer> Rapporter som vist.

Indstillinger

Indstillinger-siden giver dig mulighed for at konfigurere Betalte medlemsabonnementer, som du ønsker. Naviger til Betalte medlemsabonnementer> Indstillinger for at få adgang til siden som vist nedenfor.

På ovennævnte side kan du konfigurere et par indstillinger, såsom:

 • Vælg, om du vil bruge Betalte medlemsabonnementer CSS til at style front-end
 • Log automatisk på brugere efter registrering
 • Opsæt dine medlemssider, dvs. register, login, konto, register succes og mistede kodeord sider
 • Opsæt betalingsportaler
 • Aktivér og konfigurer indholdsbegrænsning
 • Opret e-mails, dvs. en vellykket registrerings-e-mail, abonnementsaktiverings-e-mail og så videre

Betalt medlemsabonnement er et godt medlemskabs plugin, og det er utroligt let at bruge. Jeg forventer ikke, at du løber ind i problemer.

Prisfastsættelse

Cozmoslabs tilbyder dig to prispakker, Pro ($ 149) og Hobbyist ($ 69) som vist nedenfor.

Vi opfordrer dig til at gå efter den prispakke, der passer til dine forretningsbehov. Bare sørg for at kontrollere funktionerne først. Pro tilføjer hovedsageligt gratis forsøg, support for tilmeldingsgebyrer, 5 tilføjelser (tilbagevendende betalinger, PayPal-ekspres, strip, fakturering, indholdsdrip og flere abonnementer pr. Bruger) og en ubegrænset brugslicens. Og både Pro og Hobbyist inkluderer 1 års support og opdateringer.


Så hvad er vores endelige beslutning? Hvis du leder efter et fuldt udstyret medlemskabs plugin, der er let at bruge, anbefaler vi stærkt Abonnement på Betalt medlemskab af Cozmoslabs. Dette WordPress medlemskab plugin leveres med alle de muligheder, du har brug for for at oprette et magtfuldt og rentabelt medlemswebsted.

Har du et spørgsmål eller et forslag? Del dine tanker i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map