Begyndervejledning til NextGEN-galleriet til WordPress

Begyndervejledningen til at fremvise dine fotos med NextGEN-galleriet

Uanset om du er en fotograf eller en blogger med billedtunge indhold, kan fotogallerier være en fordelagtig tilføjelse til dit websted. Imidlertid kan oprettelse af et galleri virke overvældende i starten, især hvis du betragter dig selv som en nybegynder til alle ting WordPress.


Heldigvis er der et WordPress gallery plugin, der er let at bruge, selv for begyndere. Det hedder NextGEN Galleri, og det giver dig mulighed for at uploade, dele og integrere dine fotografier på dit websted eller din blog.

I dette indlæg introducerer vi dig til NextGEN Gallery og leder dig gennem oprettelse af dit første fotogalleri trin for trin. Så lærer du tre fantastiske måder dette plugin giver dig mulighed for at tilpasse dine gallerier. Lad os komme igang!

Hvorfor du måske ønsker at tilføje et fotogalleri til dit websted

Et fotogalleri kan være nyttigt, uanset om fotografering er din handel eller ej, da det giver dig mulighed for at tilføje billeder i høj kvalitet til dine websteder. Næsten ethvert websted – inklusive hobbyblogger, e-handelsbutikker og samfundswebsteder – kan drage fordel af tilføjelsen af ​​et fotogalleri.

For eksempel kan du bruge dit galleri til:

 • Sælg originale fotografier eller kunstværker.
 • Vis frem e-handelsprodukter på en ren og tilpasselig måde.
 • Del billeder med dine venner eller følgere.

Som du kan se, er der masser af grunde til at bruge et fotogalleri på dit websted. Desuden er oprettelse af et galleri en hurtig og enkel proces med det rigtige plugin.

Sådan kommer du i gang med NextGEN Gallery

NextGEN Gallery-pluginet

NextGEN Gallery er et WordPress gallery plugin udviklet af Imagely, som tilbyder stort set alt hvad du har brug for for at få vist dine billeder på en enkel, men alligevel overbevisende måde. Det fantastiske ved NextGEN er, at det fungerer lige godt for begyndere og fagfolk. Det vil sige, pluginet er brugervenligt og let at tilpasse, men tilbyder også avancerede muligheder, som fotografer, kunstnere og andre fagfolk vil elske.

De grundlæggende funktioner, der tilbydes af NextGEN, er gratis, herunder to galleri-visningstyper (diasshow og miniature) og to albumstilarter (kompakt og udvidet). Du kan dog til enhver tid opgradere til Plus- eller Pro-planerne. Hver premium-version tilbyder udvidet galleri- og albumfunktionalitet såvel som fuld udvikler support. Pro-versionen tilføjer endda e-handelsfunktioner.

Først vil du sikre dig, at du henter og installerer plugin. Du kan gøre det ved at gå til dit WordPress-dashboard ved at klikke på Plugins> Tilføj nyt og derefter bruge søgeformen øverst til at finde plugin.

Når du har installeret og aktiveret NextGEN, kan du oprette dit første fotogalleri på få minutter. I din WordPress-bagside ser du nu en Galleri fanen i din hovedmenu. Naviger til det nye afsnit, og klik derefter på Tilføj galleri / billeder:

Siden Opret galleri i NextGEN Galleri

Vælg herfra Opret et nyt galleri fra Galleri drop-down i øverste venstre hjørne. Du har derefter muligheden for at uploade billeder fra din computer, importere dem fra dit WordPress mediebibliotek eller tilføje en hel mappe med fotos. Når alle de billeder, du vil bruge, er knyttet, vises en popup med et link til dit nye galleri:

En NextGEN Galleri-popup, der indikerer upload af billeder, er fuldført

Klik på Administrer galleri, og du vil være i stand til at tilpasse din oprettelse. Dette inkluderer valg af et eksempelbillede, sammenkædning af galleriet til en side eller oprettelse af en ny side til galleriet, der skal bo på. Derudover kan du oprette alt titler og tekst, tilføje tags til dine billeder, redigere miniaturebilleder og meget mere!

3 lette måder at tilpasse dine NextGEN-gallerier

Som nævnt ovenfor har NextGEN meget at tilbyde, når det kommer til tilpasning. Selvom vi ikke kan vise alt hvad du kan gøre for at tilpasse dit galleri, introducerer vi dig tre af de mest nyttige og fleksible indstillinger.

1. Vælg en Galleri Display Type

Dit galleris visningstype bestemmer, hvordan dine galleribilleder skal vises på dit websted. Især hvis du er en fotograf eller billedkunstner, ved du, at den måde, fotos vises på, kan være lige så vigtig som deres sammensætning. Som sådan kan det være til stor fordel for dit websted at have en række skærmtyper at vælge imellem.

NextGEN Gallery tilbyder en række muligheder, inklusive miniature, lysbilledshow, mur og mosaik. Der er to måder at indstille den galleritype, du gerne vil bruge. Den første ændrer kun et individuelt galleri, mens det andet anvender en fælles visningstype på alle gallerier på en gang.

For at indstille visningstypen for et individuelt galleri, skal du besøge siden eller indlæg, den er indlejret i. Under sidetitlen og ved siden af Tilføj medier, ser du en indstilling kaldet Galleri. Klik der, og vælg det galleri, du gerne vil ændre (eller oprette et nyt galleri). Du kan derefter vælge visningstype og tilpasse andre skærmindstillinger (f.eks. Antal billeder pr. Side):

Vis valg af type i NextGEN Galleri

For at indstille visningstypen for alle gallerier på én gang skal du navigere til Galleri> Galleriindstillinger. Du kan vælge den visningstype, du vil have, og alle gallerier på dit websted opdateres.

2. Tilføj billede Vandmærker

På enkleste måde er vandmærker små, falmede aftryk på et fotografi eller et kunstværk, der identificerer kunstneren. Mens det oprindeligt er designet til trykt fotografering, er dette også et nyttigt værktøj til dine digitale billeder. Vandmærkning giver dig mulighed for at beskytte dine billeder mod tyveri, da ingen andre vil være i stand til at videregive dine fotos som deres egne.

Hvis du vil bruge vandmærker i NextGEN, skal du først oprette dem ved at gå til Galleri> Andre indstillinger> Vandmærker. Her kan du bestemme typen af ​​vandmærke (billede eller tekst) og bestemme, hvor det skal placeres på galleribilleder:

NextGEN Galleri vandmærkeindstillinger

Naviger til for at anvende vandmærket på individuelle billeder (eller til dit galleri som helhed) Galleri> Administrer gallerier. Vælg det galleri, du gerne vil tilføje vandmærket til, og vælg derefter Indstil vandmærke fra rullemenuen:

NextGEN Galleri indstil vandmærkeindstillinger

Her kan du anvende dit vandmærke til alle fotos, eller bare til et par få udvalg. For eksempel kan du vælge at sælge et par fotos i dit galleri. I dette tilfælde anbefaler vi vandmærkning af disse billeder for at beskytte dig mod tabt overskud.

3. Skift, hvordan dit galleri vises på siden

En anden nyttig funktion, der tilbydes af NextGEN Gallery, er muligheden for at ændre den måde, et galleri vises på din side. Dette giver dig mulighed for problemfrit at integrere gallerier på dit websted uden at afbryde den samlede strøm.

For at se de tilgængelige indstillinger – og for at indstille dem i overensstemmelse hermed – skal du gå til den side eller indlæg, hvor du gerne vil tilføje dit galleri. Klik på Tilføj galleri over indholdsboksen, og gå til Tilpas skærmindstillingerne rullemenu under Vis gallerier fane:

Tilpas galleriindstillinger i NextGEN Galleri

Valgmulighederne her giver dig mulighed for at indstille antallet af billeder pr. Side, aktivere pagination, vælge en kantfarve, tilføje overskrift på overskrift og korrektur og mere.

Du kan også tilpasse et par flere generelle indstillinger, herunder maksimale dimensioner og skærmudløsere, under Galleri> Galleriindstillinger. Disse indstillinger anvendes på alle nye gallerier (eksklusive dem, der allerede er indarbejdet i sider og indlæg), men kan tilsidesættes ved at ændre indstillingerne for hvert enkelt galleri.

Konklusion

Mange ejere af websteder finder sig selv i behov for en måde at nemt vise deres fotos og billeder på. Heldigvis, Imagely har oprettet et WordPress gallery plugin, der kan hjælpe dig. Takket være sin brugervenlighed og en række tilpasningsmuligheder, NextGEN WordPress gallery plugin giver dig mulighed for at uploade, organisere og vise dine fotografier problemfrit.

Download NextGEN   Opgrader til NextGEN Plus

I dette indlæg har vi vist dig, hvordan du opretter dit første galleri med NextGEN. Derudover introducerede vi dig til tre måder, hvor plugin giver dig mulighed for at tilpasse dine gallerier. For hurtigt at sammenfatte kan du:

 1. Vælg mellem forskellige galleri-visningstyper.
 2. Tilføj vandmærker til billedet.
 3. Skift, hvordan dine gallerier vises på siden.

Har du spørgsmål om, hvordan du kan bruge NextGEN Gallery til at vise fotos på dit websted? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map