Begræns Content Pro Review & Guide

Begræns Content Pro WordPress-plugin

Hej igen venner! Vi er tilbage med en anden fantastisk aftale til dig. Denne gang er det til Restrict Content Pro WordPress-plugin fra Pippins plugins, som giver dig mulighed for nemt at oprette et medlemssted. Lad os nu undersøge, hvorfor dette plugin er så fantastisk!


Årsager til at tilføje medlemskab til dit websted

Der er muligvis grunde til at tilføje et medlemssystem til dit websted. Her er et par af årsagerne til, at du måske ønsker eller har brug for at tilføje et medlemsafsnit kun til dit websted.

Start din egen online butik

Begræns indhold Pro-planindstillinger

Medlemskab er en fantastisk måde at tjene til livets ophold på dit websted, og hvis du vil sælge produkt- eller servicepakker på dit websted, vil du integrere din egen medlemsplatform. Restrict Content Pro kommer med fuld support til planer med masser af tilpasningsmuligheder, så du kan redigere pris, varighed, adgangsniveau og mere. Og plugin har endda tilføjelser, der kan integreres med Download Monitor (så du kan administrere dine egne downloads fra dit eget websted) såvel som AffiliateWP (hvis du vil starte dit helt eget tilknyttede program).

Væk din virksomhed

Begræns indhold Pro Begrænset indhold

Du kan også tilbyde gratis medlemskab, hvilket område er en god måde for dig at vokse din virksomhed på. Med en medlemsafdeling kan du give mere værdi og få flere læsere. Her på WPExplorer har vi brugere, der logger på vores eksklusive gratis temaer, som du kun kan finde på vores side. Hvis du vil tilbyde nogen form for eksklusivt indhold eller kun for medlemmer, er Restrict Content Pro en god måde at gøre det på.

Tilføj medlemskaber med begrænsende indholdspro

Det er ikke nødvendigt at tilføje medlemskab til dit websted – Begrænsning Content Pro gør det meget let! Bare installer plugin og konfigurer indstillingerne til dine abonnementer, administrer dine medlemmer, eksporter økonomiske data og mere.

Begræns Pro Pro-abonnementer

Alt er tilgængeligt fra dit WordPress-dashboard og er tydeligt mærket (med beskrivelser) for at hjælpe dig med at forstå og udnytte hver af funktionerne lige ved hånden. Og du kan tilføje flere niveauer, opgraderinger og endda rabatkoder.

Begræns indhold Pro-rapportering

Åh, og der er også en temmelig fantastisk rapporteringsafdeling. Du kan se grafer for din indtjening og tilmeldinger (som begge kan filtreres efter abonnementsniveau og tidsrum, så du kan overvåge dine fremskridt).

Hvad sætter Begrænsning af indhold Pro bortset fra konkurrenter

Vi ved, at der er mange gratis og premium-muligheder at overveje, men for mange WordPress-bloggere og iværksættere er Restrict Content Pro på de bedste muligheder. Først og fremmest kan du prøv plugin gratis ved at downloade Begræns indholdsfrit WordPress-plugin fra WordPress.org. Når du ved, at det er det rigtige plugin til dig, er det at opgradere til Pro-versionen så let som at vælge din plan.

Plugin har også været kodet med et formål. Vi har kendt Pippin i meget lang tid, og vi ved, at han er en af ​​de bedste plugin-udviklere, hænderne ned. Hvorfor ellers ville WordPress.org have tillid til ham til at gennemgå indsendelser? Når han opretter et plugin, som Restrict Content Pro, vælges hver kodelinje og hver plugin-funktion tankevækkende og med formål. Dette giver et stærkt, pålideligt og sikkert plugin.

Men backend af plugin er ikke den eneste vigtige faktor, Restrict Content Pro er også meget let at bruge. Alle muligheder og funktioner er tilgængelige lige fra WordPress-betjeningspanelet (som dine indtjenings- og tilmeldingsrapporter, pdf-fakturaer eller eksportmuligheder til medlems- og betalingsdata). Og der er kortkoder, så du kan indsætte formularer, begrænse indhold, tilføje abonnementsoplysninger og mere, hvor du måtte have brug for dem.

Plus, hvis du har et spørgsmål, kan du sandsynligvis finde svaret i omfattende online dokumentation. Alt er der inde fra installation og brug af kortkoder til udviklerfokuserede dokumenter om handlingskroge og funktioner. Endnu bedre er der videoer og skærmbilleder, der leder dig gennem hvert trin i hver guide, så du kan følge med. Og når du er i off-chance, kan du ikke finde et svar, eller hvis du har en anmodnings om funktion, Restrict Content Pro støttegruppe hjælper gerne. Bare send en anmodning, og en tech vil vende tilbage til dig, så snart de kan.

Åh, og selvom det ikke er specifikt for Restrict Content Pro, giver et premium-plugin-medlemskab til et af Pippins magtfulde plugins dig adgang til eksklusive tutorials og ressourcer på hans websted. En stor ressource for enhver WordPress-strømbruger!

Og begrænse Content Pro kan gøre så meget mere med tilføjelser

Begræns indhold Pro-tilføjelser

Vil du have endnu mere? Der er masser af funktioner, du kan tilføje til din installation af Restrict Content Pro med tilføjelser. I øjeblikket er der 12 gratis og premium tilføjelser oprettet af Pippin, til Download Monitor, AffiliateWP, WP Job Manager, MailChimp, Braintree Payment Gateway, Kampagne Monitor, Wysija Add On, Math Verification, bbPress integration, CSV Brugerimport, EDD Member Rabatter og håndhæv stærke adgangskoder.

Og der er yderligere 9 tilføjelser til tredjepart til at starte, til ActiveCampaign, ConvertKit, iDevAffiliate, MailChimp Pro, BuddyPress, taxamo, GetResponse, Vilkår og betingelser og EDD-rabatter. Du kan se og lære mere om alt det Begræns Content Pro-tilføjelser på hjemmesiden.

Begræns Content Pro, et top notch-plugin

Vi giver Restrict Content Pro 5-stjerner til brugervenlighed, tilgængelighed af tilføjelser og udvidelser og kvaliteten af ​​dokumentationen. Det er et fantastisk plugin for begyndere, da indstillingerne er lette at forstå og konfigurere, men det er lige så velegnet til avancerede udviklere, der vil drage fordel af actionkroge, skabelonfiler og mere.

Få begrænset Content Pro i dag

Vi ser frem til at se dig tilbage i morgen for endnu en helt ny eksklusiv aftale fra en af ​​vores yndlingsressourcer til WordPress – Might Deals!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector