Bedste WordPress bundle- og medlemswebsteder

WordPress-temapakke / medlemswebsteder er en fantastisk måde at få en flok premium-temaer til en rimelig pris. Individuelle temalicenser kan løbe overalt fra et par dollars til hundreder af dollars bare for det ene tema. Det smukke ved bundle- og medlemswebsteder er, at du modtager alle deres temaer mod et månedligt eller årligt gebyr samt support og opdateringer til disse temaer.


Vi har sammensat en liste over nogle af de bedste WordPress-temapunkter / medlemskab på nettet. Dette er kun en lille brøkdel af de tilgængelige bunter, men de er alle fra pålidelige og pålidelige temaforfattere. Vores liste repræsenterer høje kvalitet og nyttige WordPress-temabutikbunter, og forhåbentlig drager du fordel af nogle få snart!

Temaer Kongerige – 129 dollars om året

temaer-rige-wordpress-bundle

Dette er en overkommelig mulighed for et temapaktsite, men de har top temaer og understøtter prisen. Lad ikke den lave pris narre dig – Temaer Kingdom tilbyder kvalitetstemaer (41 i øjeblikket) til forretning, blogs og porteføljer samt flere nichetemaer som magasin, restaurant og e-handel. De tilbyder meget til $ 129 per år prisen.

Besøg Temaerriget

Elegante temaer – $ 69 pr. År

Sandsynligvis en af ​​de mest kendte WordPress-temapakkelwebsteder. Elegante temaer har opbygget et stærkt ry på funktionsrige og brugervenlige temaer til en lav årlig pris. De har i øjeblikket 87+ WordPress-temaer i en række nicher (blog, magasin, e-handel, portefølje osv.) Og frigiver et par nye hver måned. For kun $ 69 pr. År er dette en utrolig værdi.

Besøg elegante temaer

ThemeFuse – $ 17 pr. Måned

ThemeFuse tilbyder WordPress-temaer af høj kvalitet i en række forskellige stilarter og layout. De har i øjeblikket 23 temaer fantastiske temaer for ægte østater, restauranter, advokatfirmaer, kunstnere, lægekontorer, sportsnyheder og meget mere. Få adgang til alle deres WordPress-temaer for $ 17 pr. Måned (plus $ 199 engangsgebyr).

Besøg ThemeFuse

StudioPress – $ 399,95 for livet

StudioPress er en velkendt WordPress-temabutik med et aktuelt antal på 47 imponerende temaer til deres navn. Alle deres temaer køres på Genesis Framework – en SEO venlig, super fleksibel og let at tilpasse WordPress temaramme. For $ 399,95 kan du købe “Pro-Plus alle temapakker”, som inkluderer alle StudioPress ‘temaer for livet plus support og opdateringer.

Besøg StudioPress

Themify – $ 79 om året

Med masser af e-handel, multipurpose og lydhøre WordPress-temaer er dette en fantastisk medlemskabsmulighed, hvis du er (eller arbejder med) små virksomheder. Themify har 31 temaer i øjeblikket, og de er alle professionelle, lette at bruge og meget alsidige. Hver temalicens koster $ 49 – så det årlige medlemskontingent på $ 79 er en stjæle, hvis du planlægger at bruge 2 temaer om året.

Besøg Themify

Temaovn – $ 99 pr. År

Relativt nyt til spillet tilbyder Theme Furnace temaer af høj kvalitet, der er bygget op på UpThemes-rammen. Deres temaer inkluderer også andre pæne funktioner, såsom Nivo-skyderen og brugerdefinerede widgets til Flickr, Twitter og andre sociale medier. Få alle de 9 fantastiske temaer for kun $ 99 pr. År.

BizzThemes – $ 99 per år

BizzTemas medlemskab er stort, da de hovedsageligt tilbyder forretnings- og nichevirksomhed (neglesalon, advokatfirma, restaurant, hosting osv.) WordPress-temaer. Deres samling af 24 multifunktionelle forretningstemaer er perfekte til at starte virksomheder, der ønsker at gøre et godt førsteindtryk på besøgende på deres websted. Medlemskabet er kun $ 99 pr. År (plus et engangsgebyr på 100 $ tilmelding) og er en god investering i din virksomheds fremtid.

Besøg BizzThemes

WPZoom – $ 19 per måned

WPZoom har en solid portefølje af moderne, men alligevel professionelle WordPress-temaer. De har forretnings-, magasin-, nyheds-, lydhøre-, portefølje- og multimedietemaer med WPZoom-indstillingspanelet og en levetid på support. Du kan få deres fantastiske liste over 56 temaer for kun $ 19 om måneden (plus én gang tilmelding gratis på $ 199).

Besøg WPZoom

VivaThemes – $ 129-pakke

Dette WordPress-tema-medlemskabssite tilbyder 38 enkle og professionelle temaer. Deres temaer dækker en række standard- og nichesider, herunder CMS, portefølje, fotografering og blogs. $ 129 “All Themes Pack”, som inkluderer alle aktuelle Viva-temaer, er et minimalt beløb, når du overvejer, hvor mange websteder du kan bygge ved hjælp af tilpassede versioner af Viva-temaer.

Besøg VivaThemes

Organiske temaer – $ 249 for livet

Organiske temaer udvikler unikke og professionelle temaer. Alle 19 af deres rene temaer er komponeret med omhu og er lette at bruge og tilpasse. Få “Developer Pack” til $ 249, som har alle temaer for organiske temaer inkluderet (tidligere, nuværende og fremtidige temaer alt inkluderet).

Besøg organiske temaer

PremiumPress – $ 249 for livet

Denne temabutik udvikler WordPress-temaer af høj kvalitet, med funktion. PremiumPress er specialiseret i SEO-optimerede temaer perfekte til online-virksomheder. Deres 11 detaljerede temaer er til nicher såsom auktioner, kuponer, klassificerede, indkøbsvogne og mere. Alle temaer har også imponerende 24/7 kundesupport. Investering i “VIP Collection” sikrer, at du har adgang til alle PremiumPress ‘aktuelle og fremtidige temaer for kun $ 249.

Besøg PremiumPress

AppTemas – 249 $ første år

Måske er de mest tekniske temaer tilgængelige, AppTemas WordPress-temaer ekstremt værdifulde. Deres 5 temaer for rubrikannoncer, stillinger, kuponstyring, et hjælpeforum og en forretningsmappe er alle enestående. Hvert monumentalt tema inkluderer en enorm mængde funktioner og enestående support, og hvert tema koster $ 99 pr. Pop. De første årlige omkostninger på $ 249 (og fornyelsesomkostninger på $ 79 pr. År) for et medlemskab betyder, at du får halvdelen af ​​de sande omkostninger ved temaerne.

Besøg AppThemes

Hvad er dit yndlingswebsted, hvis nogen?

Det er en masse tema medlemskab / bundle butikker! Er du i øjeblikket medlem af nogen, eller hvis du er skør alle af dem? Fortæl os eventuelle tidligere oplevelser med nogen af ​​disse temabutikker (gode eller dårlige) vi og vores læsere vil meget gerne vide, om du har nogen positiv eller negativ oplevelse med disse temaer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map