BAVOKO SEO-værktøjer WordPress Plugin Review

BAVOKO SEO-værktøjer WordPress Plugin Review

Et af de allerførste spørgsmål, der kommer ind i tankerne, når du gennemgår et nyt SEO-plugin, er det levedygtighed. Har vi virkelig brug for endnu et SEO-plugin på WordPress-markedet? Lad os finde ud af det.


Inden vi begynder, skal du vide, at formålet med denne gennemgang ikke er at overbevise dig om, at dette plugin er bedre end de veletablerede løsninger på markedet. Jeg har brugt et par dage på at studere pluginets USP’er. Det, jeg har fundet, kan bare være interessant for dig.

Det koger ned til dette – BAVOKO SEO Tools WordPress-plugin fokuserer på forbedring af din SEO-arbejdsgang. Du kan være sikker på, at dette plugin har alle de funktioner, der tilbydes af de førende SEO-plugins. Derudover er disse funktioner blevet finjusteret til at være mere intuitivt og hurtigere at bruge. Plugin giver dig en centraliseret udsigt Af alle din SEO data samlet fra flere dashboards. Disse inkluderer søgeordsrangering, søgevolumen, CPC og klikdata fra Google Search Console; trafik fra Google Analytics og backlinkdata fra BAVOKO API.

Det BAVOKO SEO-værktøjer WordPress-plugin er designet til at hjælpe indhold og SEO-teams til strømline deres arbejde. Med bare et par klik kan plugin foretage bulkændringer i SEO-beskrivelserne af alle indlæg og sider på dit websted. Som et resultat, hvis dit websted har et væld af indhold, hjælper dette plugin dig sparer meget tid.

SEO-agenturer, lyt op!

De fleste SEO-agenturer ser en masse klientwebsteder med meget grundlæggende SEO-fejl. De har måske meget godt indhold, men ikke alle af dem er muligvis optimeret omkring de rigtige nøgleord. Nogle er muligvis ikke korrekt knyttet til det eksisterende indhold. Få har muligvis optimeret deres beskrivelser til deling af sociale medier.

Individuelt kan disse faktorer muligvis ikke synes meget vigtige. Kombiner dem, og de tilføjes for at danne rygraden i din SEO-strategi.

Hvis du er et SEO-agentur, kan BAVOKO SEO Tools-plugin spare timer fra klientprojekter og forbedrer omdrejningstiden meget.

En guide til gennemgangen

BAVOKO-teamet har en detaljeret tutorial på alle de funktioner, der tilbydes af BAVOKO SEO Tools-plugin. Da dette plugin udvikles aktivt, vil jeg anbefale, at det læses – efter at du har læst denne anmeldelse.

Mit mål med denne anmeldelse er at give dig et overblik over alle de funktioner, som BAVOKO SEO-plugin har at tilbyde. Et par af skærmbillederne er taget fra deres demo-dashboard, da jeg ønskede at bevare privatlivets fred for mit websteds søgemængde. Et demo WordPress-sted fungerer heller ikke her, da demodata ikke indekseres af søgemaskinerne.

Jeg har testet både den gratis og premiumversion af plugin til denne anmeldelse. Imidlertid har jeg gennem hele gennemgangen eksplicit nævnt, om en funktion er præmie. På den måde kan du antage, at medmindre andet er nævnt, er funktionerne tilgængelige i den gratis version af plugin.

Kom godt i gang med BAVOKO SEO-værktøjer WordPress Plugin

Den gratis version af plugin BAVOKO SEO Tools kan installeres direkte fra WordPress-instrumentbrættet. Gå over til Plugins> Tilføj nyt. Søg efter BAVOKO og installer og aktiver plugin.

Hvis du har købt premium-versionen af ​​plugin, får du et ZIP-arkiv med plugin. Gå over til WordPress betjeningspanel> Plugins> Tilføj nyt> Upload. Upload arkivet for at installere og aktivere plugin.

Når du har installeret plugin, kan du starte med installationsprocessen.

bavoko wordpress seo pro initial opsætning 1

Opsætning af premium-versionen af ​​BAVOKO SEO Tools

For at komme i gang skal vi forbinde BAVOKO API, Google Search Console API og Google Analytics API til plugin. Dette gør det muligt for plugin at læse SEO-data fra de respektive værktøjer og vise dem i et centraliseret instrumentbræt. I den gratis version af plugin kan du dog kun tilslutte Google Search Console API.

Hvis du desuden har installeret et tidligere SEO-plugin, kan BAVOKO importere SEO-data fra det plugin.

I det sidste trin skal du vælge de stillinger og sider, du vil inspicere til on-side SEO. Her er et skærmbillede af installationsprocessen for den gratis version af plugin.

bavoko wordpress seo gratis initialopsætning 1

Opsætningsproces for den gratis version af BAVOKO SEO-plugin

Detaljeret SEO-analyse

bavoko wordpress seo dashboard pro

BAVOKO SEO Tools Dashboard (Premium version)

Efter den første installationsproces scanner plugin dit eksisterende indhold og trækker data fra Google Search Console, Google Analytics og BAVOKO API. Resultatet er et dashboard, der giver dig et fugleperspektiv over dit WordPress-websteds SEO-status.

Du kan filtrere betjeningspanelet for at vise dig oversigtsmetrics fra søgning, on-side SEO, backlinks eller ydelse – i et givet tidsrum. Den gratis version af plugin er begrænset til søgning og on-page metrics. Backlinks og ydeevne er forbeholdt premium-versionen af ​​plugin.

SEO-indholdsoptimering

Som vi alle ved, er godt indhold hjørnestenen i SEO. Når du har meget indhold at administrere, bliver tingene imidlertid rodet. Det er her BAVOKO SEO-plugin begynder at skinne. Det tilbyder en omfattende liste over indstillinger til optimering af indhold til hvert indlæg og side. Desuden kan du redigere disse optimeringsfelter bulk for at spare tid (mere om dette senere).

bavoko wordpress seo content score pro

Indstillinger for indholdsoptimering

BAVOKO SEO Tools-pluginet tildeler en indhold score (kaldet CS) til hvert indlæg og side baseret på dets SEO-oplysninger. Det inkluderer indholdsparametre som H1-H6-tags, titellængde, meta- og kodebeskrivelse og søgeordstæthed.

Søg i meta- og sociale medieuddrag

bavoko wordpress seo indholdsoptimering social uddrag

Uddrag af søgning og sociale medier

Bortset fra metatitler og beskrivelse for søgemaskiner, kan du indstille kodestitlen, beskrivelsen og billedet til Facebook og Twitter. Som de fleste SEO-plugins bruger den i det væsentlige Open Graph-metadata og Twitter-kort, hvilket muliggør problemfri adgang til alle vigtige sociale medienetværk. Eksempel på uddraget viser dig nøjagtigt, hvordan dit indlæg ville se ud, når det deles på sociale medier.

Nøgleordsplacering analyse og opdagelse

bavoko wordpress seo indholdsoptimering nøgleord

Søgeordsanalyse og rankinghistorie

Indholdsoptimering tilbyder også analyse af nøgleord til det specifikke indlæg eller side. Det giver dig den aktuelle søgeordsrangering og ranghistorik – inklusive klik, CTR, placering og visninger. Disse data hentes fra Google Search Console. Derudover kan du udføre søgeordsundersøgelser direkte fra denne widget og opdage nye nøgleord inklusive lignende og relaterede nøgleord.

Interne links

bavoko wordpress seo indholdsoptimering interne links (pro)

Data om interne links (Premium-funktion)

En vigtig faktor i din SEO-ydelse er interne links. Plugin BAVOKO SEO Tools grupperer alle de interne links baseret på nøgleord og foreslår nye interne links baseret på dit indhold. Det viser også din en historisk liste over alle indgående og udgående links (på dit websted) til dette indlæg / side.

bavoko wordpress seo indholdsoptimering yderligere indstillinger

Avancerede SEO muligheder

Bortset fra kodestykker på sociale medier, kan du ændre avancerede indstillinger såsom kanoniske tags, omdirigering eller sitemap-inkludering.

SEO Performance Monitoring

bavoko wordpress seo dashboard søgeord

Data om søgeordsrangering fra Google Search Console

Indholdsoptimering er en væsentlig del af en vellykket SEO-strategi. Overvågning af virkningen af ​​din SEO-indsats er lige så vigtig. BAVOKO SEO WordPress-plugin har værktøjer, der giver dig mulighed for at spore din SEO-ydeevne, direkte fra dit WordPress-dashboard. I skærmbilledet ovenfor får vi en oversigt over nøgleordsdata trukket fra Google Search Console.

Søgeordovervågning

bavoko wordpress seo dashboard søgeord overvågning

Bruger Søgeordovervågning funktion, er vi i stand til at gruppere de vigtigste placering af nøgleord for at overvåge klik, visninger, CTR og deres gennemsnitlige placering af søgemaskiner i en oversigt.

Nøgleordforskning og konkurrentanalyse

bavoko wordpress seo dashboard søg konkurrenter 2 pro

Konkurrentovervågning

Med pro-versionen af ​​plugin kan du udføre yderligere ting, såsom at overvåge dine konkurrenter, udføre søgeordsundersøgelser og nedbryde søgetrafik efter land og enheder.

bavoko wordpress seo dashboard søgeord research pro

Nøgleordsundersøgelse

Men efter min mening, selvom dette er en “god at have” -funktion, giver den ikke dig alle de oplysninger, du har brug for for at gennemføre en vellykket søgeordsforskningsstrategi. Værktøjer som Ahrefs eller Majestic SEO giver dig rigere information om dine søgeordsrangeringer og hvordan du forbedrer dem.

Som vi har set før, præsenterer BAVOKO SEO Tools oplysninger fra forskellige datakilder såsom Google Analytics eller Google Search Console. Man bør dog ikke undergrave betydningen af ​​god søgeordsundersøgelse og implementere dem på dit websteds indhold.

On-Page SEO Optimeringsfunktioner

bavoko wordpress seo onpage metatitler

Dette er en af ​​mine yndlingsdele af BAVOKO SEO Tools. Du kan få en “SEO-sundheds” -rapport over alt indhold på dit websted fra et enkelt instrumentbræt. Dette inkluderer blandt andet metatitler, metabeskrivelser, overskrifter og indholdslængde. Du kan derefter vælge hvert indlæg og rette dem en ad gangen i den samme visning.

Oversigter for prioriterede nøgleord og sociale uddrag kan udslette dårligt optimerede indlæg, så du kan optimere dem for bedre placering af søgemaskinerne.

bavoko wordpress seo onpage prioriterede nøgleord

Rapport om prioriterede nøgleord

F.eks. Giver SEO-nøgleordrapporten ikke kun en oversigt over dine tildelte nøgleord, men giver dig også mulighed for at finde ud af de sider, hvor de mangler.

bavoko wordpress seo onpage indekserbarhed pro

Indekseringsrapport

Den premiumversion af plugin giver dig yderligere sundhedskontroller såsom kanonikaler, indekserbarhed og statuskoder. Indekseringsværktøjet viser poster, der kan indekseres eller ikke indekseres af Google. Du kan bruge canonicals-værktøjerne til at sikre, at dit WordPress-sted ikke straffes for duplikatindhold ved at indstille canonicals til identiske eller meget lignende sider.

Backlink-analyse, overvågning og afvisning af værktøj

bavoko wordpress seo backlinks dashbord pro

Opbygning og vedligeholdelse af dine backlinks er nøglen til en succesrig langsigtet SEO-strategi. At opbygge backlinks, ellers kendt som linkbuilding, er et helt andet emne, som vi ikke vil diskutere her. I stedet fokuserer vi på vedligeholdelsesaspektet.

Den premiumversion af BAVOKO SEO Tools-pluginet leveres med et backlink-overvågnings-, analyse- og afvisningsværktøj. Lad os udforske det her.

bavoko wordpress seo backlinks afvis værktøjet pro

Et klik på Disavow Tool

For det første er det meget vigtigt at undgår backlinks af dårlig kvalitet til dit websted. Med plugins disavow-værktøj fjerner du ethvert domæne med et enkelt klik. Alle backlinks fra det afviste domæne vil blive behandlet som NoFollow-links, når de er sendt til Google Search Console.

bavoko wordpress seo backlinks domæner analyse pro

Backlinking domæne analyse og overvågning (Premium funktion)

Plugin BAVOKO SEO Tools leveres med backlink-analyse og overvågningsværktøjer, der hjælper dig med at kontrollere dine backlinks direkte fra dit WordPress-dashboard. Du kan analysere backlinks grupperet efter domæner eller individuelle sider.

Andre SEO værktøjer fra BAVOKO

meta-beskrivelser af bavoko wordpress seo-værktøjer

Dynamiske metabeskrivelser

BAVOKO SEO Tools har bortset fra de funktioner, der er nævnt ovenfor, en håndfuld meget nyttige SEO-værktøjer, der sparer meget tid på SEO. Vi vil hurtigt dække dem under følgende:

 • Dynamiske metatitler og beskrivelser: Med disse værktøjer kan du ændre metatitler og beskrivelse af hele indlægstyper (f.eks. Indlæg og sider) ved at vælge de ønskede attributter. For eksempel kan du generere metas ved hjælp af postnavnet og postuddraget. Du kan også bruge tilpassede felter til at generere dine metatitler og beskrivelser mere fleksibelt!
 • Metas Bulk Editor: Dette er et af de mest tidsbesparende værktøjer i pluginsættet. Det giver dig mulighed for hurtigt at ændre metas for alle dine indlæg manuelt uden at åbne hvert indlæg i en ny fane / vindue.
 • Omdirigeringschef: Dette værktøj giver dig mulighed for at tilføje SEO-venlig omdirigering til enkelte sider og mapper for at bevare deres SEO-juice.
 • XML Sitemap Generator: Dette værktøj giver dig mulighed for at generere et tilpasset sitemap til dit WordPress-sted. Du kan nemt inkludere specifikke sider, tags kategorier og mere. Når den er gemt, sender den sitemap automatisk til de store søgemaskiner og opdaterer dem med regelmæssige intervaller.
 • .htaccess & robots.txt Editor: Mens du kan ændre disse filer via en filhåndtering eller via FTP, giver plugin dig direkte adgang til dem. Det er dog meget vigtigt, at du ændrer disse indstillinger med ekstrem forsigtighed, da enhver fejl kan falde dine SEO-scoringer.

Den premiumversion af BAVOKO SEO Tools WordPress-plugin leveres også med en site performance-optimering og overvågningsfunktion. Webstedshastighed er en meget vigtig faktor for SEO, og det har vi dækket i dybden i vores WordPress præstationsoptimering og WordPress-billedoptimeringsserie. Jeg foreslår, at du læser dem for en bedre forståelse.

Oversigt over BAVOKO Premium-funktioner

BAVOKO SEO Tools leveres med en masse gode gratis og premium-funktioner. Følgende er de premium-funktioner, der tilbydes af plugin:

 1. Flere SEO-data: Til at begynde med får du forbindelse Google Analytics og BAVOKO API til plugin. Dette giver dig mulighed for at trække flere data og se dem direkte i WordPress-instrumentbrættet.
 2. Nøgleordsundersøgelse: Med søgeordsopdagelsesværktøjet kan du se søgemængder og gennemsnitlig CPC for relevante søgeord. Jeg vil dog meget anbefale avancerede værktøjer som Ahrefs eller Majestic SEO til dybdegående søgeordsundersøgelser.
 3. Interne links: Dette er en fin premium-funktion, der hjælper dig med at spare en masse tid på sammenkoblede relaterede artikler.
 4. backlinks: Igen kan værktøjer som Ahrefs give dig bedre backlink-data. Imidlertid er afvisningsværktøjet med et klik meget nyttigt til at fjerne dårlig kvalitet eller spammy-backlinks.
 5. Indekserbarhed og kanonisk værktøj: Dette er værktøjer på siden, der giver dig en statusrapport om, hvordan dit websteds indhold fungerer mod disse målinger. Disse er gode til at opretholde SEO-hygiejne.
 6. Ydeevne: Ydeevneværktøjet giver dig sidehastighedsindsigt af alle sider på dit websted samt detaljerede anmodningsdata om CSS, JS og billedfiler.
 7. SEO-rapportering: Hvis du er et SEO-agentur, kan værktøjet til generering af rapporter direkte sende SEO-rapporter til dine kunder via e-mail med ugentlige eller månedlige intervaller.

Afslutter

Som vi alle ved, er en succesrig SEO-strategi et langvarigt spil. Det kræver meget tålmodighed og struktureret vedligeholdelse. Men ved at udnytte en SEO-plugin, der er skræddersyet til dine behov, kan du spare tid og sikre, at dit websted forbliver på sporet.

Jeg tror, ​​at BAVOKO er mest nyttigt, når du skal administrere meget indhold. Premium-versionen af ​​plugin er ikke nødvendig, når du lige er startet. På det tidspunkt er du meget bedre til at bygge indhold af høj kvalitet. Når du først har et korpus med godt indhold, kan du bruge dette plugin til at overvåge og vedligeholde din on-side SEO-sundhed.

For at sætte det på en nøddeskal er BAVOKO SEO Tools til WordPress et godt plugin til bloggere og SEO bureauer – især dem, der administrerer masser og masser af indhold.

Hvad er dine tanker om plug-in til BAVOKO SEO Tools? Har du et forslag til funktionen? Fortæl os, hvis kommentarerne nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map