Amelia Plugin Review: Nem aftale om reservation til WordPress

Amelia Plugin Review: Nem aftale om reservation til WordPress

Ikke alle WordPress-booking plugins er alt, hvad de er gjort til. Nogle af dem mangler de nødvendige funktioner for dig til at køre en effektiv aftaleopgave, mens andre ser gamle og forældede ud. Du ønsker ikke nogen af ​​dem, men det ser ud til, at Amelia booking plugin ønsker at sikre, at alle brugere er tilfredse med både funktionalitet og stil.


I denne anmeldelse af Amelia booking-plugin vil vi tale om dets bedste funktioner, hvorfor vi synes, det er en af ​​de bedste tilgængelige booking-WordPress-plugins, og hvordan det er en meget tilpasselig bookingmotor til mange typer virksomheder.

LÆR MER OM AMELIA

Hvad gør Amelia-reservationsmotoren anderledes?

Amelia betragtes som et booking-plugin på virksomhedsniveau. Derfor kan hele teamet logge på motoren og styre de aftaler, der kommer ind. Det er et temmelig letvægtssystem, og alligevel får du stadig en komplet pakke værktøjer til ting som styring af tjenester, placeringer, kunder og betalinger.

Alt dette gøres via WordPress-dashboardet, hvor alle Amelia-indstillinger og -værktøjer konsolideres til en slank brugergrænseflade.

Så hvis jeg skulle argumentere for de to ting, der får Amelia-bookingmotoren til at skille sig ud, ville jeg sige backend- og frontend-grænsefladerne. Vi talte allerede lidt om backend, men det er vigtigt at indse, hvor glat bookingerne går gennem plugin.

Først og fremmest kan Amelia booking-plugin tilpasses til flere typer industrier. for eksempel ville en advokatkonsulent ikke have noget problem med at fremstille et magtfuldt modul til at bringe nye kunder ind.

Her er nogle af de andre virksomheder, der er kendt for at få Amelia-plugin:

 • Kurbade og saloner
 • Fitnesscentre og personlige undervisere
 • Reparationscentre
 • Private klinikker
 • Skønhedssaloner
 • Psykologer
 • Turistsektoren
 • Enhver læge
 • Mange flere

Amelia Booking Plugin Review: Demoer

Og det er hvad der er godt med Amelia. Du begynder med at gribe en skabelon og tilføje de felter, der er nødvendige til din reservationsmotor. Derefter er du i stand til at justere branding, så det passer til dit aktuelle tema, alt uden at skulle kode modulet selv. Dette er en trin-for-trin booking-guide, der guider kunder gennem aftaleprocessen for mindst mulig forvirring.

De bedste funktioner fra Amelia

Med Amelia booking plugin kan du tilpasse reservationsmotoren til din egen virksomhed og integrere et betalingssystem, så dine kunder sender dig penge med det samme. Derudover er der masser af oplysninger om backend til dig for at se, hvor mange aftaler der er kommet igennem, og hvad du har brug for for at administrere.

Hvad kan du ellers forvente af Amelia?

Flere medarbejdere, åbningstider og placeringer

Amelia-motoren er temmelig fleksibel med dine timer og ansatte. For eksempel giver det mulighed for bookinger med flere ansatte. Plugin har muligheder for at sælge flere tjenester eller opdele dem i kategorier.

Jeg nyder også forretningsfunktionerne, hvilket betyder, at et motionscenter kan samle aftaler baseret på det sted, der er tættest på kunden.

En nem kalender at administrere

En kalender kan ses på fronten og bagenden. Brug indstillinger for at se og vise filtre baseret på bemanding, placeringer og tjenester. Derudover inkluderer Amelia en fælles kalendervisning med muligheder for at afsløre forskellige visninger som månedlige eller daglige visninger.

Amelia fælles kalender

En reservationsgrænseflade med søgeværktøjer

Amelia leverer en søgefelt, som er blevet normen for mange bookingwebsteder. På denne måde kan brugeren indtaste et par søgeord, der matcher deres søgepræferencer. Derefter beslutter bookingmotoren, hvilke resultater der er de mest relevante for kunden.

Anmeldelse af Amelia Booking Plugin: Booking interface med søgeværktøjer

Et godt eksempel på dette ville være for en personlig træner i et motionscenter. Det særlige gymnastiksal har måske snesevis af undervisere i personalet, men jeg personligt kan jeg kun lide to af dem til mit træningsregiment. Derfor vil jeg fortælle bookingmotoren, at jeg vil have John som min træner på en bestemt dato.

Amelia-booking-pluginet leverer derefter alle de tilgængelige tidspunkter for John på denne dato.

Et katalog for tjenester og kategorier

Tjenester er ofte opdelt i specielle kategorier. For eksempel har et yoga-gymnastiksal alle slags klasser, hvoraf nogle ikke er passende for alle kunder. Så du kan få et smukt gitterbaseret galleri, der viser alle disse tjenester. Dette fungerer med en kort kode, så galleriet kan indsættes hvor som helst på dit websted.

Anmeldelse af Amelia Booking Plugin: Katalog over tjenester og kategorier

Kombiner dette med den trinvise reservationsguide og søgefeltet, og Amelia skaber en vidunderlig brugergrænseflade.

Hvor meget koster det?

Det Amelia booking plugin sælges af TMS plugins. Den individuelle site-licens (fra maj 2019) er $ 59 pr. År for et enkelt sted, hvilket er en utrolig pris for en så kraftig aftale-plugin. Denne licens er til brug på et enkelt sted – uanset om det er dit eget sted eller en klient. Dette giver adgang til alle plugins fantastiske, kraftfulde funktioner til booking og opladning af slutbrugere (med den ene undtagelse er begrænsede områder på dit websted, f.eks. Når brugerne først skal betale Før adgang til reservationsformularen).

Så som du kan se, er prisfastsættelsen temmelig rimelig. Dette inkluderer endda et helt års kundesupport, hvilket gør prisen værd efter vores mening.

Som med alle CodeCanyon-plugins er der ikke noget krav om at udvide din support. Gebyret på $ 59 er en engangsbetaling, der giver plugin-opdateringer til hele livet.

Kundesupport fra Amelia-udviklerne

Anmeldelse af Amelia Booking Plugin: Support

Kundesupport til Amelia leveres af TMS-plugins, der er kendt for lydhøre og nyttige svar. Dette er vigtigt, når din virksomhed er afhængig af en reservationsmotor, så kunderne kommer gennem dine døre.

Som nævnt i prisafsnittet modtager Amelia-brugere support i seks måneder med en almindelig licens. Du kan udvide denne support til 12 måneder og fortsætte med at betale, hvis du vil have endnu mere end det.

TMS-plugins har en billetsystem på sin egen hjemmeside, så du direkte kan interagere med supportteamet. Fra det, jeg har oplevet, er supportteamet meget lydhøre og vidende til netop dette plugin.

Det er også dejligt at se, at kommentarerne er fyldt med svar fra udviklerne. Dette er godt til alle dine forudgående spørgsmål. Generelt ser det ud til, at du ikke skal have problemer med at komme i kontakt med kundesupport, hvis du betaler for Amelia.

Hvem skal overveje Amelia-booking / aftaleplugin?

Jeg vil hævde, at hvis du har brug for en reservations- eller aftalemotor til din virksomhed, skal du overveje Amelia som et af dine nummer et valg. Det er risikabelt at installere et gratis plugin og prøve at køre hele din virksomhed omkring det. Der er ingen garanti for kvalitetssupport, og hvem ved, om plugin vil være om to år?

Med Amelia modtager du et fremragende supportteam, en reservationsmotor med masser af funktioner og de tilpasningsmuligheder, du har brug for for at passe reservationsværktøjet på dit nuværende websted.

Derudover fungerer plugin med en lang række virksomheder og brancher, såsom læger, fitnesscentre og saloner. Så prøv Amelia og tjek demoerne, før du foretager dit køb.

Lær mere om Amelia

Hvis du har spørgsmål til denne anmeldelse af Amelia booking plugin, fortæl os det i kommentarerne herunder. Eller hvis du har brugt plugin og vil dele, ville vi meget gerne vide, hvad du synes om dette magtfulde booking-plugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map