Administrer begivenheder bedre med den kalender for moderne begivenheder

Administrer begivenheder bedre med den kalender for moderne begivenheder

Jeg tror, ​​du vil være enig, når jeg siger: Det er en udfordrende bedrift at køre en begivenhedswebsted. Du er nødt til at oprette begivenheder, offentliggøre det samme på dit websted og registrere deltagere uden at skjule tingene. Når man arbejder med variabler som forskellige tidspunkter, priser og spillesteder for forskellige begivenheder, bliver opgaven 10X sværere.


Det viser sig; kan du nemt oprette et begivenhedsstyringssystem på dit websted ved hjælp af plug-in til moderne begivenheder. Og i dagens gennemgang / how-to-post, viser vi dig nøjagtigt, hvorfor Modern Events Calendar er en af ​​de bedste WordPress-begivenhedsplugins til at nåde på nettet.

Læs videre for at opdage de funktioner og muligheder, der gør Kalender for moderne begivenheder plugin skiller sig ud fra mængden. Glem ikke at tjekke ud seje videoer vi har tilføjet i slutningen af ​​artiklen. Bortset fra det, skal du dele dine tanker i kommentarerne. Lad os komme i gang med det.

Hvad er kalender for moderne begivenheder?

gennemgang af moderne begivenheds kalender plugin

Modern Events Calendar er et strålende plugin, der hjælper dig med at oprette, offentliggøre og administrere begivenheder på dit WordPress-websted. Det er hjernebarnet til Webnus Team, et æret WordPress-tema og plugin-udvikler. Plugin er pakket til randen med alle de funktioner, du har brug for for at administrere begivenheder på dit WordPress-sted som en professionel.

Og som navnet antyder, tilbyder Modern Events Calendar dig de nyeste designmetoder og en praktisk måde at styre begivenheder på uden at svække sved. Som sådan er plugin-mobilen klar, fuldt responsiv, oversættelsesklar og spiller godt med dine yndlingsværktøjer, såsom WooCommerce, blandt andre.

Plus plugin er usædvanligt brugervenligt og godt designet til at spare dig for masser af tid. I stedet for at spilde tid på at konfigurere indstillinger, kan du konfigurere det hele med et par klik og slå jorden i gang. Oprettelse og styring af begivenheder med MEC er så simpelt som A, B, C, du behøver ikke nogen til at holde din hånd.

Hvis du leder efter et fantastisk plugin til eventshåndtering til dit WordPress-websted, er Modern Events Calendar den rigtige aftale. Og takket være stor rettidig kundesupport hjælper plugin dig med at spare tid, penge og give en god brugeroplevelse på dit websted.

Nu hvor du ved, hvad vi arbejder med, starter vi med den gratis version af kalender for moderne begivenheder. Senere i gennemgangen dækker vi PRO version og tilføjelser der tilbyder dig mere funktionalitet uden at bryde banken. Uden at spilde et andet sekund, lad os se, hvad plugin giver med hensyn til funktioner.

Funktioner i moderne begivenhedskalender

moderne events kalender funktioner

Plugin for moderne begivenheder-kalender pakker en ganske stempel i funktionsafdelingen. Selv den gratis version får dig til at smile med en imponerende pakke med funktioner, der går ud over, hvad mange konkurrerende plugins tilbyder. Du har det sjovt med den gratis version, men skulle du vælge at opgradere, kan du kun forvente mere kraftfulde funktioner.

Antallet af funktioner på denne ting er temmelig langt, men jeg vil gøre mit bedste for at opsummere, hvad du kan forvente af et WordPress-hændelsesplugin som ingen anden. Desuden har du sandsynligvis aldrig brug for alle funktionerne alligevel, men hvis du nogensinde gør det, kalder Modern Events ikke skuffelse.

Kalender for moderne begivenheder leveres med en lang række funktioner som vi har klassificeret nedenfor.

Begivenhedsfunktioner

endda funktioner til moderne begivenheder

Plugin leveres med et godt udvalg af funktioner og muligheder, der giver dig mulighed for nemt at oprette en række forskellige begivenhedstyper. Til at begynde med kan du oprette en-dags-begivenheder, heldagsbegivenheder og begivenheder, der holder mere end en dag.

Desuden kan du tilpasse dine begivenheder i vid udstrækning. For eksempel kan du tilføje begivenheder til Google Kalender, iCal eller Outlook for at administrere begivenheder med dit yndlingsværktøj. Derudover kan du nemt tilføje billeder, arrangører, højttalere, tags, kategorier, brugerdefinerede reservationsformularer, timeplaner, billetvariationer og placeringskort til dine begivenheder.

Yderligere kan du indstille begivenheder til at gentage på brugerdefinerede dage, f.eks. hver første mandag i hver måned osv. Det er ikke alt; du kan oprette begivenheder, der sker dagligt, ugentligt, månedligt eller årligt. Du kan også oprette uendelige begivenheder, vise fremhævede begivenheder, indstille nedtællinger af begivenheder, skjule begivenhedstid, tilføje dynamiske begivenhedsetiketter og gøre så meget mere.

Fret ingen; du får se de fleste af disse funktioner i handling, når vi testkører plugin senere i artiklen. Lad os i øjeblikket dække flere funktioner.

Displayfunktioner

funktioner til moderne arrangementskalender

Med hensyn til visning af begivenheder på dit websted mangler plugin-modulet til moderne begivenheder ikke attraktive layouts, som ikke kommer i vejen for brugeroplevelsen. Dine begivenheder ser skarpe og rene ud og er tilgængelige at se og booke. Dette er virkelig gode nyheder, da mange andre plugin-begivenheder kræver mange tilpasninger for at opnå et anstændigt udseende.

Men moderne begivenhedskalender vil ikke have noget af det. For at hjælpe dig med at vise dine begivenheder i det bedst mulige lys, kommer plugin med flere farveskind, muligheden for at vælge brugerdefinerede farver, Font Awesome-ikoner, 5 listevisningsstilarter, 7 gittervisning-stilarter, fuld kalendervisning, dagsordenvisning, murevisning, begivenheder på Google Maps, effektiv begivenhedssøgning og så videre.

Så uanset om du vil have vist dine begivenheder i et gitter, en liste, en karrusel eller en modal, har plugin-pluggen til moderne begivenheder ryggen. Med fuld RTL-support, filtre og meget mere vil dine begivenheder se godt ud på forskellige enheder. Takket være alle de tilpasningsmuligheder, du får, kan du desuden justere dine begivenheder med dit brand inden for få minutter.

Bookingsfunktioner

Funktioner i moderne kalenderreservation

Oprettelse, visning og styring af begivenheder på dit WordPress-websted er godt og alt, men at booke deltagere ved arrangementet er overflødigt. Hvorfor vil en klient se begivenhedsoplysningerne på dit websted og vente med at betale, når de kommer til begivenheden?

Tror du ikke, det er bedre at debitere for begivenheden længe før de deltagende forlader dit websted? På den måde behøver deltageren kun at præsentere deres billet til arrangementet. Du sparer tid, tjener flere penge og fanger udsigter, der ellers kunne have savnet din begivenhed.

Modern Events Calendar tilbyder dig en strålende pakke med bookingfunktioner, men kun i pro-versionen. Du får fem betalingsportaler, forskellige billettyper, kuponer, brugerdefinerede felter, skatter, underretninger, valutaindstillinger, og listen fortsætter.

Med hensyn til bookingbegivenheder tilbyder Modern Events Calendar dig alle de funktioner, du har brug for for at automatisere reservationen på dit websted helt.

Integrationsfunktioner

moderne arrangementer kalenderintegrationer

Kalender for moderne begivenheder er ret integrationsvenlig. Uanset om du bruger et andet WordPress-hændelsesplugin eller -app, diskriminerer ikke Modern Events Calendar. Du kan integrere plugin med en række begivenhedskalender plugins problemfrit.

Hvad det betyder er, at du nemt kan importere begivenheder fra andre WordPress-hændelsesplugins og -tjenester. Bortset fra det kan du eksportere dine begivenheder til tredjepartsplatforme med absolut lethed. Derudover fungerer Modern Events Calendar med WooCommerce og en række sidebyggere ud af boksen.

Plugin er ekstremt fleksibel, så du kan køre et fuldautomatisk arrangement og bookingadministrationssystem på dit websted. Fra oprettelse til visning og booking af begivenheder strømline Modern Events Calendar din arbejdsgang, så du kan fokusere på at vokse din virksomhed.

Moderne begivenhedskalender er kompatibel med SEO-plugins, WordPress-multisite, EventOn, Begivenhedskalenderen, Kalender, cache-plugins, Google Kalender og Begivenhedsplan WP Plugin, blandt andre.

Udviklervenlige funktioner

Modern Events Calendar er det perfekte værktøj til WordPress-strømbrugere takket være en pakke med udviklervenlige funktioner. Til at begynde med kan du tilsidesætte sider, arkiver og farveskind i dit tema. Derudover kan du afbryde tilpassede WordPress-funktioner, filtrere plugin-indstillinger, tilpasse kortkoder og gøre så meget mere ved hjælp af kroge.

Sådan installeres moderne begivenheds kalenderlite

Indtil videre så godt har vi testet vandet, hvis kun med vores tæer. Det er tid til at tage springet. Vi kan ikke lære noget ved at holde os ved kanterne, så lad os dykke ind og få praktisk oplevelse med dette udyr. Den gratis version er tilgængelig på den officielle WordPress-plugin-repo, så du ved, at dette vil være let.

Naviger til Plugins> Tilføj nyt, som vist nedenfor.

Indtast derefter “Kalender for moderne begivenheder” i søgefeltet, og tryk derefter på Installer nu knap.

installation af moderne begivenhedskalender

Derefter rammer du Aktiver for at afslutte installationen.

aktivering af det moderne begivenheds kalenderplugin

Dette fører dig til velkomstsiden til Moderne begivenheds kalender, som du ser i screengrab vist nedenfor.

moderne kalender velkomstside

Bemærk det nye fra billedet ovenfor M.E.-kalender element i WordPress admin menu. På dette tidspunkt kan du begynde at oprette begivenheder.

Oprettelse af begivenheder

Det er nemt at oprette en ny begivenhed ved hjælp af kalender for moderne begivenheder. Naviger til M.E.-kalender og klik Tilføj begivenhed, som vist på billedet herunder.

tilføje en ny begivenhed moderne begivenhedskalender

Dette fører dig til en velkendt redaktør, som vi detaljeret nedenfor.

tilføj ny begivenhedsredaktør

Tilføj din begivenhedstitel, beskrivelse og rulle ned for at tilføje flere begivenhedsoplysninger, som vi fremhæver nedenfor.

moderne begivenhedskalendereditor

På ovenstående skærm kan du tilføje alle detaljer om din begivenhed. Du kan tilføje placering, spillested, arrangører, omkostninger, timeplan, gentagelse af begivenheder, vist billede osv. Det er nemt at oprette begivenheder med plugin-modulet til moderne begivenheder.

Når du har tilføjet alle de oplysninger, du har brug for, skal du trykke på Offentliggøre knappen for at indsende begivenheden på dit websted. Sådan ser vores prøvehændelse ud på vores testwebsted.

prøve moderne begivenheds kalenderbegivenhed

Ser godt ud, hvis du spørger mig ��

Brugere kan dog ikke booke begivenheder endnu, da vi ikke har aktiveret reservationsmodulet, som – hvis du husker det – kun er tilgængeligt i PRO PRO.

Naviger til for at aktivere reservationsmodulet i pro-versionen M.E.-kalender> Indstillinger> Booking, kryds i Aktivér reservationsmodul afkrydsningsfeltet, og klik på Gem ændringer knappen som vist nedenfor.

aktiver bookingfunktioner

Dette tilføjer Payment Gateways til dine MEC-bookingindstillinger og a Bestillinger element til din WordPress admin menu.

Nu, hvor du kan oprette en begivenhed og vise den på dit websted, så lad os dække Modern Events Calendar Pro og tilføjelser.

Moderne begivenhedskalender Premium-tilføjelser

prisfastsættelse af moderne begivenheder

Hvis du har brug for flere funktioner, kan du altid springe efter Moderne begivenhedskalender Pro. Webnus tilbyder tre pakker: 1 licens til $ 75 dollars, fem licenser til $ 255 og 10 licenser til $ 455 bucks.

Vælg den plan, der fungerer for dig, køb og download plugin. Log derefter på dit WordPress admin dashboard og naviger til Plugins> Tilføj nyt.

tilføjelse af nyt plugin til wordpress

På den Tilføj plugins skærm, klik Upload plugin, vælg .zip-filen for moderne begivenheder og gå til Installer nu.

Aktivér derefter plugin.

aktivering af moderne begivenheds kalenderpræmie

Klik derefter på M.E.-kalender, rulle ned, indtast dit købstoken og klik på Indsend knappen som vist nedenfor.

aktivering af købstoken til moderne begivenheder

Nu hvor din premiumversion af Modern Events Calendar er klar, lad os udforske et par premium-tilføjelser. For at se og installere tilføjelser skal du navigere til M.E.-kalender> Addons som vist nedenfor.

moderne begivenheder kalender tilføjelser

Alternativt kan du downloade addons fra din MEC-konto og installere dem på dit websted som et typisk plugin. Til selvstudiet installerede vi alle tilføjelser, fordi hvor er det sjove ved at holde tilbage? ��

Lad os gennemgå premium-tilføjelserne til kalender til moderne begivenheder.

WooCommerce-tilføjelse

WooCommerce-tilføjelsen til moderne begivenheder giver dig mulighed for at sælge billetter til begivenheder via WooCommerce. Oven i købet af billetter kan dine brugere også købe andre WooCommerce-produkter. At bruge WooCommerce Integration tilføjelse, du har brug for Modern Events Calendar Pro og WooCommerce.

Lær hvordan man sælger billetter til begivenheder via WooCommerce-tilføjelsen i følgende video:

Alt gjort �� Nu ved du hvordan man sælger billetter til begivenheder på din hjemmeside via WooCommerce-tilføjelsen. Nu er du klar til at installere den næste tilføjelse til kalender til moderne begivenheder: Elementor Form Builder.

Elementor Form Builder-tilføjelse

Det Elementor Form Builder tilføjelse hjælper dig med at oprette unikke formularer til dine billetter i Elementor-sidebyggeren. Tilføjelsen kommer med masser af muligheder for at oprette og style dine former, uanset hvilken måde du ønsker.

For at bruge tilføjelsen har du brug for Modern Events Calendar Pro og sidebyggeren Elementor. Se den korte video nedenfor for at lære mere.

Dernæst har vi Elementor Single Builder Addon.

Elementor Single Builder Addon

Det Elementor Single Builder Addon tilbyder dig præcis, hvad du har brug for for at oprette skræddersyede skabeloner til dine begivenheder i Elementor. Addon giver dig masser af muligheder for at oprette stilfulde begivenhedssider, der er super-duper let at tilpasse i Elementor.

Se videoen nedenfor for mere information om, hvordan du installerer addon på dit WordPress-websted.

Elementor Single Builder Addon ud af vejen, lad os gå videre til den næste.

Elementor Shortcode Builder Addon

Det Elementor Shortcode Builder Addon giver dig mulighed for at oprette og tilpasse ubegrænsede MEC-kortkoder i Elementor. Kortkoder giver dig mulighed for at vise dine begivenheder hvor som helst på dit websted. Du kan nemt tilpasse stilarter og nemt at vise / skjule elementer i forskellige kortkoder.

For at lære mere skal du se den korte video nedenfor.

Så har vi Event API Addon.

Begivenhed API Addon

Hvis du gerne vil kopiere begivenheder fra et websted til et andet, vil du absolut elske det Begivenhed API Addon. Tilføjelsen giver dig mulighed for at se begivenheder fra dit WordPress-websted på enhver webapplikation eller platform. Det er det perfekte værktøj til at flytte begivenheder mellem applikationer uden kodning af viden.

Se den korte video nedenfor for mere information.

Dernæst Multisite Event Sync Addon.

Addison til multisite-begivenhedssynkronisering

Kører du et websted med flere steder for begivenheder? Takket være Addison til multisite-begivenhedssynkronisering, Du kan nemt synkronisere begivenheder på dine subsites med hovedwebstedet. Når du har valgt de understeder, der skal synkroniseres i dit administratorpanel, arves eventuelle ændringer på hovedwebstedet af underordnede.

Se videoen nedenfor for flere detaljer.

Brugerpanel Addon

Hvis du gerne vil oprette en bestemt side til hver bruger, har du brug for Brugerpanel Addon. Den brugerdefinerede brugerside indeholder detaljer såsom købte billetter, bookede begivenheder og så videre. Addon giver dine brugere mulighed for at logge på frontend for at købe billetter.

Se videoen nedenfor for flere detaljer.

Og det er det. Flere premium-tilføjelser som fakturering kommer snart, hvilket betyder, at du har endnu flere funktioner at se frem til.

Addons-prissætning

Hvis du gerne vil købe nogen af ​​premium-tilføjelserne, er de alle tilgængelige på Webnus. Priserne spænder fra:

 • WooCommerce-integration, som giver dig mulighed for at forbinde plugin med WooCommerce problemfrit, så du kan samle betalinger på dit websted. Addon koster $ 35 dollars
 • Elementor Shortcode Builder, som sætter dig tilbage $ 35
 • Elementor Form Builder til $ 35
 • Elementor Single Builder til $ 35
 • Elementor Add-Ons Bundle, som inkluderer alle 3 Elementor-tilføjelser til $ 79
 • Woo Plus Elementor Bundle (sammensat af alle 4 Elementor- og WooCommerce-tilføjelser) til $ 99
 • Begivenheds API til $ 45 dollars – Denne giver dig mulighed for at vise begivenheder på andre enheder eller websteder
 • Multisite-begivenhedssynkronisering til $ 35
 • Brugerpanel til at oprette brugerdefinerede brugersider til $ 35

Moderne begivenhedskalender er en fremragende mulighed for alle, der ønsker at skabe professionelle begivenheder uden at bryde en sved eller banken. Plugin er enkel at konfigurere og bruge, selvom det leveres med en million og en funktion. Og hvis du nogensinde har brug for mere juice, har du både pro-versionen og premium-tilføjelser.

Hvilket er dit foretrukne plugin til WordPress-begivenheder? Eller har du spørgsmål om den kalender for moderne begivenheder, der ikke er dækket i vejledningen? Fortæl os det i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map