Acobot AI Chatbot gennemgang og vejledning til WordPress

Acobot AI Chatbot gennemgang og vejledning til WordPress

Mange kunder er ikke ivrige efter at vente på hjælp. Uanset om de allerede har købt et produkt, en potentiel kunde eller en første gang-læser forventer mange brugere hurtig hjælp. Desværre har mange virksomheder ikke råd til at have et supportteam døgnet rundt. Det er her Acobot AI Chatbot WordPress-plugin kommer i spil.


Ved at udnytte en chatbot til live chat på stedet kan besøgende til enhver tid få hjælp – uanset om dit personale faktisk er på kontoret eller ej. I dag ser vi hårdt på hvad der gør AI chat-plugins så nyttige, og hvorfor vi synes, Acobot chatbot er en god tilføjelse.

Hvorfor du har brug for et chat-plugin

Lad os først se på, hvorfor et chat-plugin er nyttigt. Der er sandsynligvis mange flere, men her er en håndfuld nøgleårsager, du skal overveje at bruge en af ​​de bedste live chat WordPress-plugins på dit websted.

1. Generer kundeemner

Kort sagt kan det at have et chat-plugin generere kundeemner og øge salget. Du kan integrere din chat med din markedsføringsplan for at dæmpe brugere til nøglesider. Dette kan indeholde produkter, et e-mail-nyhedsbrev, en specialiseret destinationsside osv.

Du kan også bruge en chat til at bede brugerne. Spørg dem “Har du fundet, hvad du leder efter?”Så … Eller bede om, at de deltager i en undersøgelse med et spørgsmål som”Hvordan kan vi gøre din shoppingoplevelse bedre?”Så kan du tilbyde en rabat som belønning for deltagelse.

2. Undgå mistet salg

Chat-plugins beroliger shoppere på de mest afgørende øjeblikke. Mange gange går et salg tabt, fordi der ikke er nogen, der besvarer kundens spørgsmål. Chat-plugins stopper dette ved at gøre hjælp let tilgængelig.

Bonus: Når besøgende finder det, de vil have på dit websted, ender de med at blive længere på dine websider. Dette øger tiden på dine sider og reducerer din afvisningsfrekvens, hvilket øger SEO.

3. Giv hurtig support

Kundeservice kan integreres med chatbots. Ved at tilføje en chatbot til dit supportwebsted kan du hurtigt henvise brugere til relevante hjælpedokumenter eller ofte stillede spørgsmål, før du anmoder om, at de åbner en billet. De fleste gange har kunder

Hvorfor vælge Acobot?

Som nævnt før er der et antal fantastiske chat-plugins tilgængelige til WordPress. Men hvorfor skulle du vælge Acobot specifikt? Der er en række gode grunde, men her er et par til at pege dig på, hvorfor vi var så glade for at prøve det.

Let

Først fra chatwidget er let at installere og kan tilpasses til at gå med dit websted. Du vælger avatar (eller uploade en), vælger en chatboksstil og indstiller en farve. Dette gør det temmelig let at finpusse din chat, så den passer til dit websted.

Smart

Men Acobots sande skønhed er i AI-chatten. Den intelligente chatbot lærer hurtigt om dit websted ved at scanne og “huske” dit indhold på få minutter. Derefter opdateres det, mens du foretager ændringer på dit websted, så det altid giver dine besøgende med nyttige, nøjagtige svar.

Effektiv

Acobot AI Chatbot: Konversationsstart

Acobot chatbot AI er også den første til at indlede en samtale. Tilbyder øjeblikkelig hjælp i realtid. Uanset om det spørger, hvordan det kan hjælpe, eller om en bruger ønsker at efterlade en besked, Acobot bryder isen og holder dig i kontakt med kundeemner. Hvis Acobot af en eller anden grund ikke er i stand til at hjælpe en bruger, vil chatbot bede om deres e-mail-adresse, så en menneskelig modpart kan overtage. Der er endda en mulighed for “Auto Follow Up” med en tilpassbar meddelelse, der sendes for at bekræfte, at et medlem af teamet vil være i kontakt inden for kort tid (eller hvad det end er, du vil have din e-mail til at sige).

Tidsbesparende

En ekstra fordel er, at plugin er designet til at arbejde glat med andre dele af dit websted, f.eks. Din CRM, helpdesk og salgschef. Integration med disse andre tjenester sparer dig tid og penge (da du ikke behøver at indtaste kundeoplysninger manuelt). Desuden kan du tilpasse chats over tid, så Acobot til sidst måske ikke engang lyder som en bot for nye besøgende.

Men Acobot hjælper mere end bare hjælpe potentielle kunder – plugin vedligeholder chatlogs og e-mail-transkriptioner for at hjælpe dit supportteam, når de er på kontoret. Personalet kan nemt få vist den fulde chat-session, følge op på kundeemner og se konverteringer.

Acobot AI Chatbot: Analytics

Der er desuden nemme at tolke grafer til at repræsentere chatsessionerne, kundeemnerne og konverteringerne genereret via Acobot. Så ledere kan se med et øjeblik, hvordan Acobot klarer sig.

Acobot Plugin Hovedfunktioner

Stadig ikke solgt? Her er en liste over mange af Acobot AI Chatbots funktioner.

 • Tilgængelig 24/7 for besøgende på dit websted
 • Øjeblikkelig hjælp i realtid
 • Hundredvis af avatarer at vælge imellem
 • Ubegrænsede chatbox-farveindstillinger
 • Scanner / lærer dit websted på få minutter
 • Genlær, mens du opdaterer
 • Indtastning er umiddelbart synlig
 • Angiv regler for at skjule eller vise chatvindue
 • Vælg e-mail eller telefonopfølgning
 • Send automatisk opfølgende e-mail-meddelelser
 • Tilpas opfølgende e-mail
 • Opretter kvitteringer for sessioner og kundeemner
 • Indstil op til 5 modtagelsesmodtagere (f.eks. Din vigtigste support-e-mail eller en manager)
 • Chat session logfiler
 • Rapporter for sessioner, kundeemner og konverteringer
 • Online-dokumentation
 • Direkte Acobot-demo at teste funktioner selv!

Nu hvor du ved hvad Acobot AI Chatbot er og har en idé om, hvad den kan gøre, er det tid til at grave i, hvordan du faktisk bruger plugin.

Sådan kommer du i gang med Acobot

Heldig for dig, det er let at komme i gang med Acobot. Bare installer plugin, opret din konto og tag en API-nøgle. Det er det! Så lad os komme i gang.

Installer Acobot AI Chatbot-plugin

1. Installer Acobot AI Chatbot-plugin

Først skal du installere Acobot AI Chatbot-plugin. Dette er gratis tilgængelig på WordPress.org eller direkte fra dit WordPress-dashboard. Bare gå til Plugins> Tilføj nyt og søg efter “Acobot.” Det første resultat skal være Acobot Lead Generation AI Chatbot, hvilket er nøjagtigt hvad vi leder efter. Klik bare for at installere og derefter aktivere plugin.

2. Acobot-indstillingsside

Med det installerede plugin vil du nu besøge indstillingssiden. Dette kan findes under Indstillinger> Acobot. Du skal se en skærm som den ovenfor, og dette viser, at du har brug for en API-nøgle til at konfigurere plugin. For at gøre dette skal du klikke på det blå “tilmeldings” -link.

Opret din Acobot-konto & widget

3. Acobot Account SignUp

Tilmeldingslinket skal føre dig direkte til en formular til tilmeld dig en Acobot-konto. Alt hvad du behøver er en e-mail-adresse for at komme i gang. Når du har indtastet dine oplysninger, skal du se en bekræftelsesside.

4. Acobot-konto oprettet

Her kan du tilmelde dig en plan eller fortsætte med den 15 dages gratis prøveperiode. Vi kommer ind på priser lidt senere, men den nuværende prøveperiode er lige nu det, vi bruger i guiden.

Det næste trin er at oprette din widget (dette er den sjove del).

5. Acobot Opret din widget

Acobots installationsguide leder dig gennem tre hovedindstillinger for din widget.

Vælg en Acobot Avatar

Trin 1 er at vælge din avatar. Der er hundreder af lagerikoner at vælge imellem, eller du kan uploade dine egne. PNG- og GIF-formater er understøttelse, så føl dig fri til at gå vild og vælg en avatar, der bedst repræsenterer dit brand.

Vælg din Acobot Chat-stil

Trin 2 er at vælge en widget-stil. Der er i det væsentlige tre muligheder for grænseradius – moderne (hele runde hjørner), sprudlende (afrundede hjørner) og rektangel. Vælg den stil, der passer til udseendet på dit websted.

Vælg en Acobot-chatfarve

Trin 3 er at vælge en farve til din widget. Brug bare farvevælgeren til at finde din perfekte hex-værdi.

5. Acobot API-nøgle

Med widgeten klar til at gå, kan du generere en API-nøgle. Indstil den platform, du bruger (i vores tilfælde, WordPress), og kopier API’en under afsnittet “Leverer nøgle” på siden.

Gem Acobot API-indstillinger

Indsæt nu din API-nøgle tilbage i dit WordPress-dashboard. Gem derefter dine ændringer. Voila! Din Chatbot er klar til at give en hjælpende hånd.

Acobot AI Chatbot: Live chat

På bare få minutter scanner Acobot dit websted og kan hjælpe med at besvare kundespørgsmål!

Acobot-kontoindstillinger

Med din chatbot live og online kan Acobot begynde at hjælpe brugere på dit websted. Men der er mere til Acobot tilgængelig på din online konto. Hvis du går tilbage til Acobot.ai og log ind på din konto her, hvad du finder.

Hovedpanel

Acobot AI Chatbot: Hovedpanel

Det primære betjeningspanel giver en hurtig oversigt over, hvad nøjagtigt Acobot har gjort for dig. Dette er en fantastisk ressource til at se de seneste sessioner, nye kundeemner eller konverteringer, dobbeltkontrol om at Acobot har gennemsøgt alle dine sider og for at se om chatbot er i gang.

Interaktion

Acobot AI Chatbot: Chat-sessioner

For at gå videre til fanen Interaktion finder du rapporter og logfiler for følgende:

Sessions: Se hele chatlogfiler, se en graf over sessioninteraktioner denne uge, og download en CSV til alle chat-sessioner. Du kan også bruge indstillingen logmottagelser til at tilføje op til 5 e-mail-adresser, der får besked om nye sessioner.

Leads: Brug denne side til at se e-mails (eller telefonnumre, hvis du aktiverer denne mulighed i stedet), som du har fanget. Herfra kan du også aktivere og tilpasse din e-mail-automatisk opfølgning og igen specificere modtagelsesmodtagere.

Konverteringer: Se daglige konverteringer.

Internet side

Næste op er fanen Websted, hvor der er vigtige muligheder for:

Sider og emner: Se hvad Acobot har lært. Dette er vigtigt at kontrollere for at være sikker på, at Acobot gennemsøger de nødvendige sider for at give den bedst mulige support til dine besøgende.

domæner: Tilføj alle dine relaterede domæner. Acobot gennemgår baseret på din startside – så sørg for at medtage vigtige links i din menu. Du kan også tilføje flere domæner. Så hvis du har yourwebsite.com, product.yourwebsite.com og help.yourwebsite.com, som du ønsker, at Acobot skal kunne få adgang, skal du sørge for at tilføje dem alle til din konto.

Acobot AI Chatbot: Udelukkelser

Undtagelse: Sådan lyder det meget – tilføj undtagelser for at forhindre, at acobot gennemsøger eller anbefaler disse sider.

Acobot AI Chatbot: Brugerdefinerede ofte stillede spørgsmål

FAQ2: Tilføj tilpassede ofte stillede spørgsmål til Acobot. Indtast et almindeligt spørgsmål, og skriv derefter det nøjagtige svar, du gerne vil have Acobot til at give.

Widget

Fra denne fane i instrumentbrættet kan du finjustere og justere din Acobot-widget. Her er de fleste tilgængelige muligheder:

 • Skift Avatar, Stil og Farve du valgte oprindeligt
 • Sigtbarhed for at skjule widget på specifikke sider
 • Kontakt for at slå Acobot til / fra eller oprette en tidsplan
 • Tilføj en bagside til toppen Knap på dine websider (hvis dit WordPress-tema ikke allerede inkluderer dette)
 • Få adgang til din API-nøgle fra Installation

Fremskreden

Sidste op er de avancerede indstillinger. Det er her du kan opdatere din plan eller tilføje nye medlemmer (husk bare at nye medlemmer af dit team først skal tilmelde dig en konto, så du kan tilføje dem til din gruppe).

Prisoplysninger

Prissætning af Acobot-plan

Acobot starter ved $ 29 per måned for en lille plan. Dette inkluderer chatbots mulighed for at lære 50 sider og give ubegrænset interaktion med op til 500 brugere pr. Måned. Dette passer perfekt til de fleste virksomheder, små butikker i store størrelser eller enkle helpdesk-websteder. Derfra kan du opgradere til en mellemstor eller stor plan efter behov.

Bemærk: Der er en gratis Acobot-plan, som du kan forlade din konto på, efter at 15-dages prøveperiode er afsluttet. Den gratis plan er ligesom den lille plan, men hvis chatboten beder en bruger om at forlade en e-mail-adresse eller et telefonnummer, vil oplysningerne blive maskeret i dit instrumentbord. Du bliver nødt til at opgradere til en betalt plan for at låse disse super vigtige funktioner op.

Selvom der er masser af gratis chat-plugins, tilbyder de ikke den samme menneskelignende oplevelse, som du finder med Acobot. Og hvis du knuser tallene, er selv den store plan langt billigere end at tilføje en ny person til dit supportteam. Dette gør Acobot til en kunde- og budgetvenlig mulighed.

Afsluttende tanker om Acobot Chatbot til WordPress

At pakke Acobot AI-chatbot tilbyder en unik og overkommelig måde at tilbyde 24/7 assistance til dine besøgende på webstedet. Men er det værd? Her er mine personlige sidste tanker om, hvad jeg tænkte på plugin.

Den gode: Acobot er en hurtig, overkommelig supportløsning. Du kan få en hjælpsom AI-drevet chatbot på dit websted på mindre end en halv time. Jeg kan se, at det er meget nyttigt for voksende virksomheder, der ikke har budgettet for et komplet team af supportmedarbejdere, og som en fantastisk tilføjelse til websteder, der modtager et stort antal besøgende, der har brug for vejledning (som LMS-websteder). Online analyser og rapporter gør det nemt at holde styr på Acobots ydelse, så du kan se, om din chatbot fungerer korrekt.

De dårlige: For tiden er Acobot kun tilgængelig på engelsk. Så når du skriver denne anmeldelse (2018), hvis dit websted er på et andet sprog, er det uforeneligt. Bortset fra det er den eneste anden klage, at den “gratis plan” er så begrænset og virkelig ikke værd. Det indsamler e-mail-adresser (fantastisk), men du kan ikke se dem (ikke så gode). Når den fantastiske 15-dages prøveperiode er afsluttet, skal du stort set beslutte med det samme, hvis du er klar til at investere i din virksomhed.

Men når det kommer til det, vil jeg personligt anbefale Acobot? Ja (så længe dit websted er på engelsk).

Har du andre spørgsmål om Acobot AI Chatbot, der ikke blev behandlet i denne artikel? Eller har du prøvet plugin selv, og gerne dele dine tanker? Efterlad en kommentar nedenfor – jeg ville meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map